Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а ти што се палиш??to nema veze sa pamecu tajje iz montrela north , mi na jugu imamo ljeta toplija nego kod nas , od maja do oktobra nespusta se ispod 32c i noc i dan ,a zadnjih 8 zima ste imali 100 puta goru zimu od nas i z arazliku od vas imamo plaze na svakom koraku , ako nisi znao citav jug knad su vinogradi velicine jdne makedonije i dio srbije zajedno sve pod vinogradima tako da to nestoji ,a da ti neoricam o zadrastvenoj zastiti zakonu titov pantent svi imaju zdrastveno vrhunsko sve free , i pri zaposklahvanju s enegleda ko si ni koliko ima s goina kod nas sa 45 mrtav covjek isto kooda mu je 100 a d aneko sa sjekirom hoda po uloici zna s egdjebi mu bilo mjesto
nepalim se nego ti iz te tvoje rupe nemozes to shvatiti ,da negdje ljudi zive normalno da se postuje zakon ,gdje nesmijes zenu dijete dotaci ,gdje guske patke jeleni hodaju zasticeni , gdje svi imaju peznziju radili neradili to za tebe zvuci isto ko bajkaа ти што се палиш??
лично ли си засегнат)))
ајде нека биди на север ,,во Канада))))
finska uk kanada top 3 dobijes healt kasrtu i ve ti je free svaki oregled bolnica bilo sta operacije sve placenoа ти што се палиш??
лично ли си засегнат)))
ајде нека биди на север ,,во Канада))))
а што се однесува до здравствено....не сум бил..само сум слушнал..подобро нема од ФИНСКА!!!!
гледаш дека.....си....nepalim se nego ti iz tre tvoje rupe nemozes to shvatiti ,da negdje ljudi zive normalno da se postuje zakon ,gdje nesmijes zenu dijete dotaci ,gdje guske patke jeleni hodaju zasticeni , gdje svi imaju peznziju radili neradili to za tebe zvuci isto ko bajka
![]()
rupa balkanska rupa ,nije vredjanje nego istina svaki dan se budis i kontas hoce libiti rata ili nece istina ili laz[DOUBLEPOST=1553975023][/DOUBLEPOST]гледаш дека.....си....
дали јас тебе те навредив?
кое го нарекуваш рупа???
ако ти си побегнал од некоја рупа,,,,и си заминал во Канада,незначи дека сите живеат во рупа.....навистина незнаеш да комуницираш нормално,,,,,,навистина жално
znas ti moj k nema s pojma tu covjek radi citav zivot i ako mu je oenzija 300 eura ima da se udara u glavu od srece ,i to je suoer ako mu je ko neukrade od banke do kucetako je kad si na socijala sleduje te penzija radio ili ne tako je u zapad zato i svi tamo odlazu posto za svako nesto ima pomoc a kad idu u svoj rodni kraj oni su tamo svetci za taj njihov narod a ovamo gore kupuju sve na pola cena recite istinu ne se stidite znam kako je
Nazalost je tako. Prošao sam svasta i je tako.rupa balkanska rupa ,nije vredjanje nego istina svaki dan se budis i kontas hoce libiti rata ili nece istina ili laz[DOUBLEPOST=1553975023][/DOUBLEPOST]
znas ti moj k nema s pojma tu covjek radi citav zivot i ako mu je oenzija 300 eura ima da se udara u glavu od srece ,i to je suoer ako mu je ko neukrade od banke do kuce
Pa cinio si kao normalan lik dosad ,sta ti je ,sto tako vrijedjas,?nepalim se nego ti iz te tvoje rupe nemozes to shvatiti ,da negdje ljudi zive normalno da se postuje zakon ,gdje nesmijes zenu dijete dotaci ,gdje guske patke jeleni hodaju zasticeni , gdje svi imaju peznziju radili neradili to za tebe zvuci isto ko bajka
ko vrijeda akolazem reci da nije tako da je sve ok postuje se zakon nema tajkuna na svakomkoraku itd reci da nije istina i izvinicu se bolje idi na ulicu digni svoj glas reci dosta lopova hocemo da zivimo ,Pa cinio si kao normalan lik dosad ,sta ti je ,sto tako vrijedjas,?
а замисли,,,,,,,ова гласеше Босанац у КанадиPa cinio si kao normalan lik dosad ,sta ti je ,sto tako vrijedjas,?
http://94.242.228.223:8080/login
to reci moderatoru tvom jaranu prvi je krenuo off topic evo mrzi i bosance uzas zivi zar je vaznio ko je ko sramota sve sam ocekivao to ne podsmijavati se bosancima da jeto uradio neki stranac [poput bugara hajde i nekakosta zelis tvrdi i komentiraj ali gore se zivi lepo samo ako si na socijala ili radis ponekada i ne mesaj sad politika i strimovi
sve je to maslo na jugoslovenske politicare i nista vise a sad radi njih narod pati i gore i dole ovi sto su gore u svoju zemlju kad idu gledaju ih ko stranci i obrnuto zato stavi neki strim i ne palamudi vise tu
не мразам никого!!!!!!!to reci moderatoru tvom jaranu prvi je krenuo off topic evo mrzi i bosance uzas zivi zar je vaznio ko je ko sramota sve sam ocekivao to ne podsmijavati se bosancima
@MilutineEvo jos jedna
![]()