Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Код:
http://bitkananeretvi.net:8000/get.php?username=qzIVeCDSTr&password=jpC0T5UURt&type=m3u

to nema veze sa pamecu tajje iz montrela north , mi na jugu imamo ljeta toplija nego kod nas , od maja do oktobra nespusta se ispod 32c i noc i dan ,a zadnjih 8 zima ste imali 100 puta goru zimu od nas i z arazliku od vas imamo plaze na svakom koraku , ako nisi znao citav jug knad su vinogradi velicine jdne makedonije i dio srbije zajedno sve pod vinogradima tako da to nestoji ,a da ti neoricam o zadrastvenoj zastiti zakonu titov pantent svi imaju zdrastveno vrhunsko sve free , i pri zaposklahvanju s enegleda ko si ni koliko ima s goina kod nas sa 45 mrtav covjek isto kooda mu je 100 a d aneko sa sjekirom hoda po uloici zna s egdjebi mu bilo mjesto
а ти што се палиш??
лично ли си засегнат)))
ајде нека биди на север ,,во Канада))))

а што се однесува до здравствено....не сум бил..само сум слушнал..подобро нема од ФИНСКА!!!!

а ти што се палиш??
лично ли си засегнат)))
nepalim se nego ti iz te tvoje rupe nemozes to shvatiti ,da negdje ljudi zive normalno da se postuje zakon ,gdje nesmijes zenu dijete dotaci ,gdje guske patke jeleni hodaju zasticeni , gdje svi imaju peznziju radili neradili to za tebe zvuci isto ko bajka
:tvg:[DOUBLEPOST=1553974729][/DOUBLEPOST]
а ти што се палиш??
лично ли си засегнат)))

а што се однесува до здравствено....не сум бил..само сум слушнал..подобро нема од ФИНСКА!!!!
finska uk kanada top 3 dobijes healt kasrtu i ve ti je free svaki oregled bolnica bilo sta operacije sve placeno

nepalim se nego ti iz tre tvoje rupe nemozes to shvatiti ,da negdje ljudi zive normalno da se postuje zakon ,gdje nesmijes zenu dijete dotaci ,gdje guske patke jeleni hodaju zasticeni , gdje svi imaju peznziju radili neradili to za tebe zvuci isto ko bajka
:tvg:
гледаш дека.....си....
дали јас тебе те навредив?
кое го нарекуваш рупа???
ако ти си побегнал од некоја рупа,,,,и си заминал во Канада,незначи дека сите живеат во рупа.....навистина незнаеш да комуницираш нормално,,,,,,навистина жално

tako je kad si na socijala sleduje te penzija radio ili ne tako je u zapad zato i svi tamo odlazu posto za svako nesto ima pomoc a kad idu u svoj rodni kraj oni su tamo svetci za taj njihov narod a ovamo gore kupuju sve na pola cena recite istinu ne se stidite znam kako je

гледаш дека.....си....
дали јас тебе те навредив?
кое го нарекуваш рупа???
ако ти си побегнал од некоја рупа,,,,и си заминал во Канада,незначи дека сите живеат во рупа.....навистина незнаеш да комуницираш нормално,,,,,,навистина жално
rupa balkanska rupa ,nije vredjanje nego istina svaki dan se budis i kontas hoce libiti rata ili nece istina ili laz[DOUBLEPOST=1553975023][/DOUBLEPOST]
tako je kad si na socijala sleduje te penzija radio ili ne tako je u zapad zato i svi tamo odlazu posto za svako nesto ima pomoc a kad idu u svoj rodni kraj oni su tamo svetci za taj njihov narod a ovamo gore kupuju sve na pola cena recite istinu ne se stidite znam kako je
znas ti moj k nema s pojma tu covjek radi citav zivot i ako mu je oenzija 300 eura ima da se udara u glavu od srece ,i to je suoer ako mu je ko neukrade od banke do kuce

rupa balkanska rupa ,nije vredjanje nego istina svaki dan se budis i kontas hoce libiti rata ili nece istina ili laz[DOUBLEPOST=1553975023][/DOUBLEPOST]
znas ti moj k nema s pojma tu covjek radi citav zivot i ako mu je oenzija 300 eura ima da se udara u glavu od srece ,i to je suoer ako mu je ko neukrade od banke do kuce
Nazalost je tako. Prošao sam svasta i je tako.
Samo cini mi se da se u hr popravlja malo . Puzevim korakom ali popravlja

nepalim se nego ti iz te tvoje rupe nemozes to shvatiti ,da negdje ljudi zive normalno da se postuje zakon ,gdje nesmijes zenu dijete dotaci ,gdje guske patke jeleni hodaju zasticeni , gdje svi imaju peznziju radili neradili to za tebe zvuci isto ko bajka
Pa cinio si kao normalan lik dosad ,sta ti je ,sto tako vrijedjas,?

Pa cinio si kao normalan lik dosad ,sta ti je ,sto tako vrijedjas,?
а замисли,,,,,,,ова гласеше Босанац у Канади :)) ама на друго место беше беше екс југович....ако го оставев Босанац у Канади))))))
има еден филм,,,,со ЛАзар Ристовски,,,,кога од Босна после 2 светска војна го преселуваат во Војводина некаде.....ги крши плочките од купатилото,,козата многу му се лизгала

koj ga probie moze slobodno da si koristi neki user lista
Код:
http://94.242.228.223:8080/login
sta zelis tvrdi i komentiraj ali gore se zivi lepo samo ako si na socijala ili radis ponekada i ne mesaj sad politika i strimovi
sve je to maslo na jugoslovenske politicare i nista vise a sad radi njih narod pati i gore i dole ovi sto su gore u svoju zemlju kad idu gledaju ih ko stranci i obrnuto zato stavi neki strim i ne palamudi vise tu

sta zelis tvrdi i komentiraj ali gore se zivi lepo samo ako si na socijala ili radis ponekada i ne mesaj sad politika i strimovi
sve je to maslo na jugoslovenske politicare i nista vise a sad radi njih narod pati i gore i dole ovi sto su gore u svoju zemlju kad idu gledaju ih ko stranci i obrnuto zato stavi neki strim i ne palamudi vise tu
to reci moderatoru tvom jaranu prvi je krenuo off topic evo mrzi i bosance uzas zivi zar je vaznio ko je ko sramota sve sam ocekivao to ne podsmijavati se bosancima da jeto uradio neki stranac [poput bugara hajde i nekako

Последно уредено:
to reci moderatoru tvom jaranu prvi je krenuo off topic evo mrzi i bosance uzas zivi zar je vaznio ko je ko sramota sve sam ocekivao to ne podsmijavati se bosancima
не мразам никого!!!!!!!
просто натписов беше таков!
а ти ако се заегна нешто еве јавно ти се ИЗВИНУВАМ!!!!!!
ПРОТИВ НИКОГО НЕМАМ НИШТООО,,ПА НАЈМАЛКУ ОМРАЗА!!!!!!

eto zavrsena rabota sad se hvatajte za strimove
jel ako dodje onaj sultan dilber ima da ve nema
svaki covek moze sa jednostavna prosta recenica da se oseti povredjeno
zato pazitesta i kako pisete politika edno drugo nemoze tuka za svakoga vazi

Evo jos jedna
m5v9VY4.png
@Milutine
kako izgleda ini fil za Sentry za makove. nije vazan koji server (pozeljno za kafic)
Kako izgleda combo u tom slucaju.
odgovor moze i na PM
pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom