Ma sve ih kure promjenio. Dobit ces samo moras pričekati malo hahaCika dux mogu li ja da dobijem jednu futuru?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve ih kure promjenio. Dobit ces samo moras pričekati malo hahaCika dux mogu li ja da dobijem jednu futuru?![]()
Hvala, znaš da to meni ne trebaAjde nemoj da si takav, ako ti treba lista javi se na pm. Ima i za tebe
Kolega, znas ja ti radim u Sirani, pa ako mozes da nam nabavis toga Pticijega da napravimo kakav sir ili neki napotak od njegaHvala, znaš da to meni ne trebaU dobrom sam društvu tako da mi ptičijeg mlijeka zatreba - našlo bi se.
nista nisam ja nasao nista ja neznam te mac i te stalkere su mi bili poslani od strane jednog coveka i zamolio me da tu postavim i nista vise neznam oko toga nit pa sam nekada znao
Haha, ako nisam tebi,, neznaci da nisam. Samo danas sam dao desetak ali niti ja trazim da mi ljudi zahvaljuju javno niti me nije briga za tvoje mišljenje.Najbolji
A ne ovaj dux koji svi hvale a nece jedna lista da prati....
Haha, ako nisam tebi,, neznaci da nisam. Samo danas sam dao desetak ali niti ja trazim da mi ljudi zahvaljuju javno niti me nije briga za tvoje mišljenje.
Ne. Ti si me izvrijedjao na sultanoviću prije dvije godine i uopće nisi dobar likČika dux4 može jedna lista?
Ne. Ti si me izvrijedjao na sultanoviću prije dvije godine i uopće nisi dobar lik
Ne. Ti si me izvrijedjao na sultanoviću prije dvije godine i uopće nisi dobar lik