placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.498
- Поени од реакции
- 3.378
Pifi, nemoj me zezati....kad sredim to postaviču video da vidiš kako radi...lista je zakon...neznam nisam to primetil da radi tako zasto radi bez token kod mene .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pifi, nemoj me zezati....kad sredim to postaviču video da vidiš kako radi...lista je zakon...neznam nisam to primetil da radi tako zasto radi bez token kod mene .
ja mi posali samo udp adresa na pp da vidim do gde si stigal ,ne te zezam ovo je hotel u Bansko https://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipM3k7OR5wZEWEgGH1DbnbnvMZ5waDMTjDYIA7Hy=w325-h184-k-noPifi, nemoj me zezati....kad sredim to postaviču video da vidiš kako radi...lista je zakon...
Mozda trebas user agent,posalji mi listu na pm da je sredim.LPIZBACI MI LISTU SVIH KANALA AL NIGDE SLIKE I TONA
Hehehe...Jel sam ti rekao da ta adresa šta sam postavio je PRIMJER...kako znaš ti koji je udp status....(hotel u Bansko)...kad to sredim, moličeš me tu, da ti dajem i tebe, da malo pogledaš...ja mi posali samo udp adresa na pp da vidim do gde si stigal ,ne te zezam ovo je hotel u Bansko https://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipM3k7OR5wZEWEgGH1DbnbnvMZ5waDMTjDYIA7Hy=w325-h184-k-no
Moderator ne treba da uzima nikava strana ili da prica gluposti po clanova foruma sad ce te prijavi na super moderator da te kazni zasto neznas pravilnk i se guras gde netreba.@placeb џабе си губиш време со педалино,,,,,,други имаат лошо искуство со него,,,верувај
кажи бре педалино,,,,какво искаш..дали воопште като напишеш нештоModerator ne treba da uzima nikava strana ili da prica gluposti po clanova foruma sad ce te prijavi na super moderator da te kazni zasto neznas pravilnk i se guras gde netreba.![]()
dobro ajde nema da te prijavim nadlezni organa vidim da si uradil neki posal sredil si klikase,ali upamti moderator ne uzima strana i ne prica nista po clanove foruma on je bezpristratan covek to sto si mi se javil jedan put i nista nisam ti otgovoril neznaci nista ili sam te poslal da odes negde to ce progutas i ce produzis dalje nema sad ova tvoja zloba da bacas ovde i da kvaris dobra atmosvera foruma.Budi malo kao ljudi u EU spokojno ulazis u diskusija i spokojno izlazis iz diskusija .кажи бре педалино,,,,какво искаш..дали воопште като напишеш нешто
и пробваш да си го прочитеш ,воопште сама своито написано ,разбираш ли си го?
на кого ти да ме пријавиш?dobro ajde nema da te prijavim nadlezni organa vidim da si uradil neki posal sredil si klikase,ali upamti moderator ne uzima strana i ne prica nista po clanove foruma on je bezpristratan covek to sto si mi se javil jedan put i nista nisam ti otgovoril neznaci nista ili sam te poslal da odes negde to ce progutas i ce produzis dalje nema sad ova tvoja zloba da bacas ovde i da kvaris dobra atmosvera foruma.Budi malo kao ljudi u EU spokojno ulazis u diskusija i spokojno izlazis iz diskusija .