Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Drug, zar nevidiš da se zezamo...nit ja idem na kaldata, nit sam Vip svuda...etc...
P.S. Od te 3 člana koje daješ liste, jedan sigurno je malac...
Pa, evo, red je i da ti se javno zahvalimo...Jeste,on ti i pifi
Envoyé de mon HUAWEI en utilisant Tapatalk
neradi epg u negova lista da ne korisi ovo iz SF epg koje stalno ima problemi.[DOUBLEPOST=1549976728][/DOUBLEPOST]Pa, evo, red je i da ti se javno zahvalimo...
....Hvala cgmne od svi nas troje...tvoje liste su vrhunski, samo njima gledamo...Još jednom...Hvala ! Hvala !
("Humorizam i renesansa")
evo dok cekas bandamax da se zanimas malo 89.111.194.194treba mi bandamax mexico kanal
A, koja je negova lista ?neradi epg u negova lista da ne korisi ovo iz SF epg koje stalno ima problemi.
a ovi teleguid treba li da se upise na drugi redПрегледај го приврзокот 204511
nova, btv ... Gi nemam site kanali, tesko e da se provali.[DOUBLEPOST=1549977730][/DOUBLEPOST]Код:http://85.14.32.21:9575/bnt1/play.m3u8
Работи нормално, влече од повеќе места и треба двете адреси да се пишат..
Прегледај го приврзокот 204512
IZBACI MI LISTU SVIH KANALA AL NIGDE SLIKE I TONAovo cudo od mac adresi moze da radi samo ako neko nadje
gde mu se nalazi ful portal od art tv
i da napravi http://fuliptvportal:porta/playlist?type=text&deviceMac=
mozda mu se posreki sa ovi mac adresi
pa to je i sustina da se nadje validan mac koi je slobodan za da se taj stb pokrene kako treba a inace je bezveza i gubljenje vreme sa to beskorisno cudo stb
Zdravo,nekoj ako ima stabilni turski kanali.....(na PM ako moze) Blagodaram....![]()
pa to je bilo kad Kitajaz e radil na epg tamo a sad gledam ovi losmij go radi moze da je proradilo jesi li probal dali je verno ovo sto prica ili ponovo ce ni posale u Andromeda.A, koja je negova lista ?
P.S. Zato se i zove SF epg...(Science fiction).
ti si ljigavac ,bio i ostao jos sa SF kad sam ti spuco ban plako si ko djete,truplo si bio i ostoajme vanko123 i ti se ulizio nekome u guzicu i to sve zbog liste , izgleda da nisi bas bistre glave , neznas da citas post koji sam ja napisao , nema veze , sto se tiče intera nije samo on meni davao liste , pitaj ga koliko listi sam mu ja dao , i nettv ključeve
e i sta ce radis sada kad nema slike i tona ?IZBACI MI LISTU SVIH KANALA AL NIGDE SLIKE I TONA
radio radi[DOUBLEPOST=1549986018][/DOUBLEPOST]e i sta ce radis sada kad nema slike i tona ?
jesi li proveril radio dali radi.
cackao po plejeru i nevredi nije mi jasnoradio radi