Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
togas sto bi preporacal?
Dreamboxa jos ima za naci i koju listu ces naci,a da nadjes sa combom kojim te zli ljudi navracaju neces naci nista,osim arapskih.Skenirajte dreamboxe ,ljudi su zli ,boje se da nebi krenuo pravim putem pa bi im njihova dupeta ostala neolizana od onih koji se ponizavaju za listu ukradenu koja traje dan

:lolzz::lolzz: Citam i nemozam da veruvam ,komedija kolku sakas,samiot sebe se demantiras.
Listite sto gi davale bile "ukradeni" a ovaa e"pozajmena " od dreambox ,sigurno gazdata ti kazal "na izvolte".Arno si imas napisano deka ludjeto se zli.
nismo se razumjeli prijatelju,ja sebe ne velicam i nisam nikad rekao da sam znalac,samo hocu da kazem ljudima da ne idu pogresnim putem kojim ih navode zli ljudi koji zele da samo oni vade liste i da im ljudi lizu dupe.Ima li smisla nekog novog navracati da pravi sebi neki combo i da covjek skenira danima i bulji u ekran i ceka kad ce salezli naci neku listu?Ja samo kazem da se skenira dreambox umjesto comba i skeniranja,zato sto su ti ljudi zavidni ako sam sebi neko listu nadje bez uvlacenja u dupe.Jel vrijedno ponizavanje za listu koju ukrades i trazis da se javno zahvali taj kome posaljes?Pola ljudi koji se prave pametni ovdje,neznaju ni tablicu mnozenja a kamoli sta drugo.

Dreamboxa jos ima za naci i koju listu ces naci,a da nadjes sa combom kojim te zli ljudi navracaju neces naci nista,osim arapskih.Skenirajte dreamboxe ,ljudi su zli ,boje se da nebi krenuo pravim putem pa bi im njihova dupeta ostala neolizana od onih koji se ponizavaju za listu ukradenu koja traje dan

Sta to znaci " skenirajte dreamboxe"

Malo opsirnije za nas pocetnike,nije to tajna fuzije atoma :)

mag...čemu...da i ti nešto napišeš....e jeste jadni.....stvarno ova Kajgana je demokratična....[DOUBLEPOST=1549052474][/DOUBLEPOST]mare2405 što si gledao,gledao si....
evo vam domaći zadatak....
http://formen1.com:8080
Mare te odkantao hhahhah Zok,a na kajgana veli onaj bosanac pola nepismenih, a pola ih frenta domace,pa ces na istok morat potrazit kome ces zadavat domace hehheheh.

Može se još naći i na klasičan user i password lista redje ,naravno combo za taj server pripremi.Moraš imati pravi izvor odnosno server za takvu listu ima ih...
Što se tiče dreamboxa i tu većina nema iptv ostalo ti ne vredi ako nemaš ...
Drugo veliki veći broj je zaključan dreamboxova............

Sta to znaci " skenirajte dreamboxe"

Malo opsirnije za nas pocetnike,nije to tajna fuzije atoma :)
pa skines wotweb i skeniras ip adrese od drzava za koje mislis gdje ima najvise ex yu ljudi,i naci ces nesto a da skeniras sa salezli skenerom i nekim combom ,mozes skenirati godinama i nista ,pa kako nije stid vise ovih sto navracaju da se skenira sa skenerom?Pa skener je vrijedio na pocetku iptv-a,a sad je to prevazidjeno ljudi,okanite se skenera .

panel...kako ne shvaćaš,nije mi do tvog mišljenja...poštivao sam te,niti sam te prozivao...čemu sada to...ako ništa ne mogu,idemo u napad....pa ne mijenjam ja nick svakih par mjeseci....evo,tebi ću poslati listu,od mare...u čemu je problem....jebote,kakvi smo ne"ljudi" postali...zbog čega....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom