I
ilijao88
Гостин
Nećeš se nagledati, to staje za dan dva SVE..... HAHAHAHAHAHA GLUP ĆE @hopcup UVEK BITI GLUP HAHAHAHAHAHA NE SHVATA ON ŠTA JE URADIO HAHAHHAHAHAAŠta je listi!Prije dva dana tražim jednu i svi me odjebašte!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš se nagledati, to staje za dan dva SVE..... HAHAHAHAHAHA GLUP ĆE @hopcup UVEK BITI GLUP HAHAHAHAHAHA NE SHVATA ON ŠTA JE URADIO HAHAHHAHAHAAŠta je listi!Prije dva dana tražim jednu i svi me odjebašte!
ne to je Peder nesto vise ot pedercina -znaci to je covek koj stalno kontrolise gde da ti ulazi i kada ,a ostali primat sve .A ova što javno objavljuete nečije liste, jel nije pederastično ?![]()
Slusaj prv i poslefen pat da me spomnuvaz a dali sum probal prasaj ja taa sto ti vari gravto stavis u stb emu ako imas istalirano na kompjuter
a ovie sto kazuvat gde da si stavis izgleda sa pokusale pa zato i znaju
Svaca on i te kako. Ne znas ti tko je on.Nećeš se nagledati, to staje za dan dva SVE..... HAHAHAHAHAHA GLUP ĆE @hopcup UVEK BITI GLUP HAHAHAHAHAHA NE SHVATA ON ŠTA JE URADIO HAHAHHAHAHAA
I nemoram,ja imam plaćenu i meni dovoljno!Nećeš se nagledati, to staje za dan dva SVE..... HAHAHAHAHAHA GLUP ĆE @hopcup UVEK BITI GLUP HAHAHAHAHAHA NE SHVATA ON ŠTA JE URADIO HAHAHHAHAHAA
Ne znam ko je jbg, ali mi se ne sviđa zašto to radi sa najjačom listom.Svaca on i te kako. Ne znas ti tko je on.
aj sad cu staviti jos toliko mac imam jos ne se brini
I meni se cini dux4Svaca on i te kako. Ne znas ti tko je on.
Nije uopće bitna lista nego cijeli sustav. Meni se necini ja znam. Ali jbg , nema veze. Zato sam ja neke stvari ostavio samo za sebe. Znao sam ja da ce doci do toga. A ti nebrini, dok imam ja imat ces i ti.I meni se cini dux4
crow, ahaaa čitao sam forum od početka ako je to taj lik onda znam šta je radio i pre i sad isto... jadno. ali da isto se sećam da je i pre objavljivao narodnu i art, bezveze.Svaca on i te kako. Ne znas ti tko je on.
Da vrati onom dreamboxu od juce . Vjerovatno po dogovoru.Ne znam ko je jbg, ali mi se ne sviđa zašto to radi sa najjačom listom.
hm ma ja ne verujem da i ima takivih. pohlepa.Da vrati onom dreamboxu od juce . Vjerovatno po dogovoru.
http://mag.link-tv.net:88/stalker_portal/c/
Ma nebrini nije stavio ono sto treba da se gleda. Nemoze se tako gledat stalker samo sa adresom i mac. Samo je pogazao vlasniku sta se ima pa ce ovaj to promjenithm ma ja ne verujem da i ima takivih. pohlepa.