Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Glup si ko kurac sad nek me banuju bas me briga jebemti idiota glupog

nemoj te provocirati ima da podijelim javno sve i vase mac adrese sto gledate i stavljate u iptv ja nisam ovde nikom psovao nista.. eto dajem svima mac adrese putem pm ili da objavim sve

Magenta e televizija na telekom. Na telekom arenite vo hd se super slika a na iptv od site sto sum probal nema nisto slicno so kvalitetot na slika so onoj od telekom
Ma kak da nema be evo uzmes primerno A1 HR slika e vurhunska ili neko drugo A1 iz druga zemlja ista stvar.Na Telenor je ista stvar evo vidi slika dole,moze i 4K da gledas evo vidi dole na druga slika 18000kb/s veceras utakmica Porto-Be...bez ikakvi problema gde i da si u svetu .Ovi kombo liste koj gledas to je prava zajebalica mislis da imas nesto a u stvari nemas nista. Screenshot - 30_1_2019 г.jpg Screenshot - 30_1_2019 г 002.png Screenshot - 30_1_2019 г 003.png

ako treba nekome jos nek javi sutra produzuemo sa djelenje mac adrese
00:1A:79:54:03:45
00:1A:79:54:0E:FA
00:1A:79:54:0F:14
dosta se 3 ;) l.n

Nevjerovatno, mi u uskom krugu gledamo jednu listu i po godinu dana. Samo zato sto nismo foliranti i sto cijenimo jedan drugog i ne sirimo dalje. A pogle ovdje . Pa pojedinci bi i kamen uništili. Dobro je kolega napisao, samo da bi sebe pohvalili a druge nanervirali.
I onda imaj povjerenja u nekog i podjeli s nekim. Ha ha ha. Pa stvarno ne vjerovatno. I kao što je panel razarač napisao gore za odredjenog clana.. Sve mu stoji

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom