- Член од
- 25 ноември 2018
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 666
IPTV TvSatMedia radi sve super. Moze se probati 24 sata.I ja razmisljam da pocnem placati, sve secka jbt...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IPTV TvSatMedia radi sve super. Moze se probati 24 sata.I ja razmisljam da pocnem placati, sve secka jbt...
a kod mene savršeno radi.... pročitaj malo panelrazaracov komentar o tome je baš juče pisao čovek.Fala brate,Ali sat vremena radi ,3 sata ne radi..
Hehe ,mozda se ti zezas ali baš u zadnje vrijeme dosta ovih .ts listi sjecka.I ja razmisljam da pocnem placati, sve secka jbt...
Ako si ozbiljan javi se na pm da ti dam listuI ja razmisljam da pocnem placati, sve secka jbt...
I sad si ti kao svemocan pa nece da secka,svaka lista secka ili prekida,bilo sa jednom ili vise konekcija,a verujem da i ovi sto placaju liste imaju isto misljenje i da su iskusili tu neprijatnu situaciju da kad bas hoces da pogledaš utakmicu ili neki film ono zakoci...Ako si ozbiljan javi se na pm da ti dam listu
Nesecka svaka. A ti ako neznas naci takvu nemoj druge napadat. Nisam tebe pitao nego svog druga. Evo upravo gledam vec tri sata listu i još n7je secnulaI sad si ti kao svemocan pa nece da secka,svaka lista secka ili prekida,bilo sa jednom ili vise konekcija,a verujem da i ovi sto placaju liste imaju isto misljenje i da su iskusili tu neprijatnu situaciju da kad bas hoces da pogledaš utakmicu ili neki film ono zakoci...
Nema šta nema ,može samo da ne staneIma li ko listu za vlc za net tv plus da mi posalje? bez user i passs naravno![]()
Drug moj naće se neštoI ja razmisljam da pocnem placati, sve secka jbt...
Aj ne trtljaj gluposti majke ti,niko te ne napada,uzivaj u svom gledanju!!!Nesecka svaka. A ti ako neznas naci takvu nemoj druge napadat. Nisam tebe pitao nego svog druga. Evo upravo gledam vec tri sata listu i još n7je secnula
pa mogla bi ta jedna sto neseckaNesecka svaka. A ti ako neznas naci takvu nemoj druge napadat. Nisam tebe pitao nego svog druga. Evo upravo gledam vec tri sata listu i još n7je secnula
Ako si ozbiljan javi se na pm da ti dam listu
Hvala momci, znate mene, sala malaNema šta nema ,može samo da ne stane[DOUBLEPOST=1548182135][/DOUBLEPOST]
Drug moj naće se neštoznaš kako kaže Šojić u seriji polako sa plaćanje.........
![]()
I ja razmisljam da pocnem placati, sve secka jbt...
Preopterecenost odakle vuku svi, previse ih je vec koji prodajuJa ti imam godišnju pretplatu na LandIPTV i sjecka sve u šesnajst, nađe se tu i tamo neki koji ne sjecka tako da ne znam što bih ti rekao.
VOD-ovi im rade normalno.
Uostalom mozda se i na njegovu netko prikčjučio hehePreopterecenost odakle vuku svi, previse ih je vec koji prodaju