I
ilijao88
Гостин
Kvalitet je bitan, a ne cena.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Obadvoje!!!Ali cijena je odlucnaKvalitet je bitan, a ne cena....![]()
Meni je bitno samo kvalitet, cena me ne interesuje... Ja gledam kvalitetne liste...Obadvoje!!!Ali cijena je odlucna![]()
Lako tako kad ne plaćaš, u tom slučaju se u potpunosti slažem:pMeni je bitno samo kvalitet, cena me ne interesuje... Ja gledam kvalitetne liste...![]()
Kad je za dzabe bitan je izbor kanala pa kvalitet slike a kad je da se kupi bogami najprije cijena pa tek sve ostalo.Obadvoje!!!Ali cijena je odlucna![]()
Nemoj tako drug.Dosad si se pokazao kao izuzetan covek, kome nije strana moralna i humana dimenzija zivota.Tim vise me u najmanju ruku zbunjuje tvoj post.Ne postoji covek koji ne bi hteo da bude u poziciji da ga interesuje samo kvalitet, bez ogled na cenu.I svako bi voleo sto se tice matrijalog dobra da ima,da poseduje i gleda samo ono sto je najkvalitenije.Nazalost stanje u drustvu je takvo da 60% stanovnistva zivi ispod praga prosecnjih primanja i nemoze si dozvoliti kvalitet, i cena je ta koja im diktira sta ce kupiti i sta ce gledati.,Meni je bitno samo kvalitet, cena me ne interesuje... Ja gledam kvalitetne liste...![]()