Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
hrt2
bht1
rtrs
rts2
rtcg sat
rtcg2
slo2

PS. Zanimljivo da niti jedan kanal makedonske nacionalne televizije ne prenosi bilo kakav sport?

Kanali poland 26/12/2018

click here

Kanali Albania 26-12-2018

click here

Kanali AL + Ro + Hu + Gr + Cz + Poland 26-12-2018

click here

Kanali HU+AL+RO+RU+PL+GR 26-12-2018

click here

kanali Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + Albania 26-12-2018

click here

Kanali Albania + Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Bosnia + Serbia + Czech + Greece + denmark + world 26-12-2018

click here

Kanali ex-yu + Albania+ bulgaria + Romania + denmark + Latvia + Lituania + slovenia + serbia + hungary + Poland + Czech + Russia 26-12-2018

click here

http://glory-link.com/bgwj

jedan me clan tog foruma pitao ovo: citiram pitanje

Kako doci do combo liste koja bi pronasla ovo :http://bitkananeretvi.net:8000/Rs3b2pRfLK/uZJRvswQ2E/5

ja mu odgovorio ovo : citiram odgovor na pitanje

vjeruj mi combo liste za ovakve jebene usere tesko da postoje , zamisli koliko je tu kombinacija , koliko dugo bi ti trebalo da skeniras, da nađeš neku listu tog tipa , sva fora u tome je ,da to ljudi koji znaju probijat u panel ,uđu u neke,panele od tih vlasnika i ubacuju svoje passove ili vade te usere koje vlasnik ima u panelu , isto ko i sa listama sa 1000 konekcij i slično , ko bih dao pare vlasniku za 1000 konekcija , jedino mozda da neki restrimer -iptv prodavač , sve so to priče za malu djecu , sto kazu dobra combo lista sve nađe . moguče da se slučajno nađe koja lista sa onome random generatorom ili nekim drugim generatorom koji ti izbacuje slova mala, slova velika ,brojeve , ako vlasnik neke iptv na taj način ubacuje user pass od nekih tih generatora , mozda bih na taj način nasla se neka lista

neka me neko ispravi ,ako sam gde pogresno odgovorio i pošalje taj combo sa kojim je sta nasao ,koji je sam napravio ,da se uvjerim da se moze nači na taj način.[DOUBLEPOST=1545788021][/DOUBLEPOST]zokiniko lista je extra i hvala ti

=Register here=
https://goo.gl/bx4bEJ

= Channel =
BEIN SPORT HD
MyHD Channels
OSN Channels
ARABIC Channels
FRANCE Channels
Deutschland Channels
Italian Channels
UK Channels
US Channels
Portugal Channels
Pakistani Channels
TURKEY Channels
Es Channels
Ex-Yu

======================================
Channel lists
https://drive.google.com/file/d/1KOww1TeAIXjz2-5B2iitvu6kq9QKGapy/view?usp=drivesdk

9RUtOz.jpg

9RUTkq.jpg

9RUwX8.jpg

Kad se covek suoci sa covekom koji odvaja veliki deo od svog vremena da bi drugima udovoljio,da bi drugima ispunio zelju i potrebu, onda se taj covek, ako je covek, mora osecati srecan i dostojanstven sto je covek., i da covecnost nije izumrla i da ce uvek postojati.Hvla drug u ime svih kojima si podelio listu na danasnji dan.I da ne budem pogresno shvacen.Znas i sam, meni lista ne treba i ovo sto sam napisao sad, je samo izraz, da sam veoma srecan kada vidim kako neko (u ovom slucaju ti) pokazuje sebe kao istinskog coveka od koga svako ko zeli biti istinski covek mora ovo uzeti za najbolji primer ljudskog ponasanja.Pozdrav i iskreno ti zelim svu srecu ovoga sveta.
Imaš Ti pravo, čovek hoda tom IPTV galaksijom kao kroz svoju kuću, onda ovi što im da listu, počnu caru,kralju(a čovek možda IT stručnjak, što je veće danas od svih careva i kraljeva), i to sve javno, i onda sve pretvore u vašar kiča,dovoljan je lajk i ako treba,veliko pismo zahvalnosti ,ali u pošti.Mislim da bi tako bilo lepše. Naravno da je veliko zadovoljstvo činiti nekome poklon, to podiže nivo serotonina, i tako popravlja zdravlje, te tako *naplaćuje* dato.
Otkako imam *svog* wajtija i još jednog finog momka(zna on na koga, mislim,mislim da ne imenujem, imam razlog ) koji mi uvek pošalju šestomesečnu listu više ne cunjam i ne tragam sam, prebrzo se to sve menja za moje godine .Od njih uvek imam bar jednu koju uključim 2-3 puta mesečno (sport).Pa imam više vremena za moju prvu i naj ljubav(Muzika).......Izvinjenje za ovu tiradu, znam da je bla, bla.
Svima srećni praznici i puno zdravlja(y)(y)(y)

Последно уредено:
Zamolio bih u duhu praznika moze neka trajnija lista na p.p.Srecni praznici

Kanali poland 26/12/2018

click here

Kanali Albania 26-12-2018

click here

Kanali AL + Ro + Hu + Gr + Cz + Poland 26-12-2018

click here

Kanali HU+AL+RO+RU+PL+GR 26-12-2018

click here

kanali Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + Albania 26-12-2018

click here

Kanali Albania + Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Bosnia + Serbia + Czech + Greece + denmark + world 26-12-2018

click here

Kanali ex-yu + Albania+ bulgaria + Romania + denmark + Latvia + Lituania + slovenia + serbia + hungary + Poland + Czech + Russia 26-12-2018

click here

http://glory-link.com/bgwj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom