Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imaš Ti pravo, čovek hoda tom IPTV galaksijom kao kroz svoju kuću, onda ovi što im da listu, počnu caru,kralju(a čovek možda IT stručnjak, što je veće danas od svih careva i kraljeva), i to sve javno, i onda sve pretvore u vašar kiča,dovoljan je lajk i ako treba,veliko pismo zahvalnosti ,ali u pošti.Mislim da bi tako bilo lepše. Naravno da je veliko zadovoljstvo činiti nekome poklon, to podiže nivo serotonina, i tako popravlja zdravlje, te tako *naplaćuje* dato.Kad se covek suoci sa covekom koji odvaja veliki deo od svog vremena da bi drugima udovoljio,da bi drugima ispunio zelju i potrebu, onda se taj covek, ako je covek, mora osecati srecan i dostojanstven sto je covek., i da covecnost nije izumrla i da ce uvek postojati.Hvla drug u ime svih kojima si podelio listu na danasnji dan.I da ne budem pogresno shvacen.Znas i sam, meni lista ne treba i ovo sto sam napisao sad, je samo izraz, da sam veoma srecan kada vidim kako neko (u ovom slucaju ti) pokazuje sebe kao istinskog coveka od koga svako ko zeli biti istinski covek mora ovo uzeti za najbolji primer ljudskog ponasanja.Pozdrav i iskreno ti zelim svu srecu ovoga sveta.
Zaista sve pohvala za cio trud i osobno Hvala za listu.imas pm
sto to nisi podijelio na pm upropastio si listu koja radi od 2016 moglo je gledati 60 clanova ovdje , \uzas zivi