Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Al' moras priznati da nam bar nije bilo dosadno, covjek je dva puta dnevno mijenjao ajax loader
ме намачиudpxy
нема што не се знае. Само додавање наставка /status и се е видливо.
UDPProxy
Помалку познато со инсталиран udpproxy/2.7 софтвер . Многу редок и со тоа многу потешко за наоѓање.
Прегледај го приврзокот 201339
Astra Relay
Прегледај го приврзокот 201342
Е тука е она вистинското. Серверот трпи многу конекции. Но многу тежок за отворање затоа што користи јузер и лозинка.
h**p://12.34.56.78:port/stat
Вака во браузер но обично ги бара споменатите јузер и лозинка. Вака оди:
h**p://user:pass@12.34.56.78:port/udp/xxx.xxx.xxx.xxx:port, и или:
h**p://12.34.56.78:port/udp/xxx.xxx.xxx.xxx:port?auth=user:pass
Се зависи како е поставено од (ре)стримерот.
PGWebServ
Редок и исто тежок за наоѓање. Исто со познатаа "финта" /status.
Прегледај го приврзокот 201340
Исто трпи многу конекции.
Оние кои повеќе ги интересира, чувајте ги udpxy стримовите. Некогаш потешко е да се најдат удп наставките отколу самата udpxy адреса со вакви варијации. Често се повторуваат udpxy наставките од познат провајдер, ако не цела листа зачувајте само еден стрим.
Vidi ne mešamse u te stvari,ali ima dečko pravo.Šta je @sasodaniel počeo radit je na najnižnom nivou pao.Znači konkurenta čemo zajebat samo da on više ima prometa.Za mene vrlo nisko pao kao i njegov server zato več lovi sve načine .Jao mali je nesto nerverozna jel.
ti si strimer ,pa kao takav se bar solidarisi sa drugim strimerima ,nisi mi jasan sta hoces da budes kao mi nisi mi jasan uozbilji sehttp://portal.geniptv.com:8080/get....ord=rvfe43vb54ZXC2DdSs&type=m3u&output=mpegts[DOUBLEPOST=1544909788][/DOUBLEPOST]kada ja objavim nesto nevalja neznam koi vam k............. a to sto obljavam imam druge pricine nije to sto mislite
tako da uzivajte
Kolega nisko padašhttp://portal.geniptv.com:8080/get....ord=rvfe43vb54ZXC2DdSs&type=m3u&output=mpegts[DOUBLEPOST=1544909788][/DOUBLEPOST]kada ja objavim nesto nevalja neznam koi vam k............. a to sto obljavam imam druge pricine nije to sto mislite
tako da uzivajte