Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
IPTV Albania + ex-Yu + BIH Kanali + Hrvatski Kanali + Srbija + Crna Gora + Dokumentarni exYu + Happy&Hayat&Reality exyu + Djeciji Kanali + Pink Kanali + Filmski Kanali exyu + Muzicki Kanali + Sportski Kanali + Kanali europe & world 15/12/2018

click here

Srb+Al+cz+ro+pl+Ru+Dn+Se+No+us+uk+tr+nl+de+es+fr 15/12/2018

click here

ROMANIA+FR+DE+ES+PT+UK+IT+NL+TR+US+CA 15/12/2018

click here

Гледам сите се ориентирани за тс листи. Не е битно каков е нивниот квалитет. Многу пати сум напишал, не се ограничувајте само на тс стримови затоа што така нема ништо да знаете и да научите воопшто за стримовите.
Мене ми е доволна само една адреса, само за пример некој овде ми побара да проверам една адреса, а таму...
500.png

Сакам да кажам ниедна тс листа нема стрим со ваков квалитет. Слика стакло, а ова развлечено на многу инчи има многу подобар квалитет од тс "HD".

tenor.gif

what i wanna know how do you know what ip ranges to scan was trying to scan and look for my own but i'm finding nothing

IPTV Albania + ex-Yu + BIH Kanali + Hrvatski Kanali + Srbija + Crna Gora + Dokumentarni exYu + Happy&Hayat&Reality exyu + Djeciji Kanali + Pink Kanali + Filmski Kanali exyu + Muzicki Kanali + Sportski Kanali + Kanali europe & world 15/12/2018

click here

Kanali romania 15/12/2018

click here

ROMANIA+FR+DE+ES+PT+UK+IT+NL+TR+US+CA 15/12/2018

click here

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom