- Член од
- 5 декември 2017
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 344
Kasno jeeeeeeeeeee brateeeee

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da puce 11 ljudi ju gledalo sta sam im podijelio.Mozes ti bit frajer na 4 min ali uvijek moras znat da ima veci frajera od tebe.Napisao sam jednom prijatelju juce mozemo ju bacit i eto bacili.Puce ona lista sa 2500 konekcijatrajala par sat...
To je normalno ovdje cim se objavi da nece 1 dan bit aktivna , a koliko ih je puklo i kakvih do sad hmPuce ona lista sa 2500 konekcijatrajala par sat...
Normalno da je pukla, covjek ju je i namjenio da "pukne". To je bila samo mala digresija na neke komentare ovdje, ima on toga koliko hoces.Puce ona lista sa 2500 konekcijatrajala par sat...
karakter je bitan suzdrzat cu se ovaj putNormalno da je pukla, covjek ju je i namjenio da "pukne". To je bila samo mala digresija na neke komentare ovdje, ima on toga koliko hoces.
Moze lista i za mene. Pozdrav.Adnan00132
ewo druze pa proweri ...... ima dobre kanale ako mozes da je otowris imam sta da gledam da netrazim od rugih ljudi ima 1000 konekcija i bez datum isteka
imas pm od mene.pozdrav
https://forum.kajgana.com/threads/И...ерална-дискусија.41855/page-2536#post-8230731Toa ti ide nesto kako avtomehanicarot mu vika na sidarot ,odi u lager za avto delovi tamo ce najdes se ,a covekot bez mnogu znaenje i informacii da znae sto i kako se vika odi da bara.