Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kod mene ta lista uvek radila, mada je negledam cesto. Mozda zato sto ima vise konekcija.
f921Ru6.jpg

8UHfWzH.jpg
Jucer mi krepao disk na Mac-u pa sam malo tuzan kad gledam ove slike. :(

Kod mene ta lista uvek radila, mada je negledam cesto. Mozda zato sto ima vise konekcija.
f921Ru6.jpg

8UHfWzH.jpg
Ja se neki dan obradovao, izvucem diogen i pogledam ono konekcika 0, o reko super a gleda ih samo 7. Kad je pokrenuo a ono samo video teka od diogena a nema liste. E jbg

evo sta se meni desavalo sa jednom diogen listom na mojoj pravoj ip nije htela ni da cuje onda ja iskljucim ruter i opet nece onda na vpn svedska ip kad ono radi super ajde reko da probam i ostale imam ih nekoliko i onda mi zzablokira svei prvu promenimvpn na norversku radisuper tako da nije da je bas geoblok ali vise diogena na jednoj ip ne dolazi u obzir

evo sta se meni desavalo sa jednom diogen listom na mojoj pravoj ip nije htela ni da cuje onda ja iskljucim ruter i opet nece onda na vpn svedska ip kad ono radi super ajde reko da probam i ostale imam ih nekoliko i onda mi zzablokira svei prvu promenimvpn na norversku radisuper tako da nije da je bas geoblok ali vise diogena na jednoj ip ne dolazi u obzir
radi vise na jednoj ip

e jbga izbaksuzirao sam se opet mi ne radi e stvarno sam baksuz naljutila se sto sam pisao o njoj hahaha

Hoce li itko za zamjenu hd kanali : bbcearth, cinestar action, cinestar fantasym disney junior, docubox, eurochannel, filmboxplus, fineliving, outdor, travel xp... svi sa prijevodomScreenshot (10).png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom