I
ilijao88
Гостин
trazim ovu iptv http://secure.selling-team.net/get.php? ako ima neko koju viska da mi podjelit , zahvaljujem onome ko šalje
Imaš poruku. pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
trazim ovu iptv http://secure.selling-team.net/get.php? ako ima neko koju viska da mi podjelit , zahvaljujem onome ko šalje
Hi @ilijao88 , Help and me with one list from this ; ThanksImaš poruku. pozzz
Nepredstavljam se ja kao vlasnik!!![DOUBLEPOST=1538853988][/DOUBLEPOST]Taj što se predstavlja kao Željko vlasnik twobrothers,treba da ga bude sram.To nije čovjek o kome raspravljate.
Paznja ajde popusti me malo okza dom spremni ti je zds njegov cuveni ustaski poklik a nije na vrijeme ni poceo iptv vec uletio da radi sa ovom dvojicom a inace on je poznat kao prosac naprosio je lista i tako po zanimanju gavran to je covijek sto uvijek okrece cipele prema vratima spreman da ide iz tudjeg
Nepredstavljam se ja kao vlasnik!!!
Onda demantuj ovog što misli da si ti taj.
Budi mZeljko1972
Член од:
5 декември 2017
Мислења:
99
Допаѓања:
20
78945 напиша: ↑
da je ziv pitao bi ga ali nije eno ga jasenovcu tako ti i sa svima zds i radis sa drugom vjeroispovijesti tako ti svojim partnerima koji su islamisti i njima to redovno spominjes zds
ZASTO HRVATI NISU LAKO OSVOJILI JASENOVAC???JER SU SRBI TAMO BILI DOBRO UKOPANI[DOUBLEPOST=1538854937][/DOUBLEPOST]
------------------------------------------pisanje doticnog gospodina ----------velicanje hitlerove ideologije ------------
Ti mora da patis za Jugom jel tak???Ajde nediram te i sjasi vise glupane retardirani..Zeljko1972
Член од:
5 декември 2017
Мислења:
99
Допаѓања:
20
da je ziv pitao bi ga ali nije eno ga jasenovcu tako ti i sa svima zds i radis sa drugom vjeroispovijesti tako ti svojim partnerima koji su islamisti i njima to redovno spominjes zds
ZASTO HRVATI NISU LAKO OSVOJILI JASENOVAC???JER SU SRBI TAMO BILI DOBRO UKOPANI[DOUBLEPOST=1538854937][/DOUBLEPOST]
------------------------------------------pisanje doticnog gospodina ----------velicanje hitlerove ideologije ------------
ok ajde daj liste cekamŠta ste se uhvatili Jasenovca i ZDS!Mislim da je ovaj forum namjenjen za nešto drugo!
imaš poruku. pozzzIma li neko listu dva brata da mi posanje na PM[DOUBLEPOST=1538858023][/DOUBLEPOST]Ako ima neko neka mi prati exyu listu pozdrav
ti prije nego sto progovoris ili nesto napises trebao bi otici u zahod.Zeljko1972
Член од:
5 декември 2017
Мислења:
99
Допаѓања:
20
sta je njegos htio da sroci sa tim oko zahoda sta te sikira canifa ili zubiti prije nego sto progovoris ili nesto napises trebao bi otici u zahod.
tamo dobro razmisliti i dobro oprati zube.