Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Taj što se predstavlja kao Željko vlasnik twobrothers,treba da ga bude sram.To nije čovjek o kome raspravljate.
Nepredstavljam se ja kao vlasnik!!![DOUBLEPOST=1538853988][/DOUBLEPOST]
za dom spremni ti je zds njegov cuveni ustaski poklik a nije na vrijeme ni poceo iptv vec uletio da radi sa ovom dvojicom a inace on je poznat kao prosac naprosio je lista i tako po zanimanju gavran to je covijek sto uvijek okrece cipele prema vratima spreman da ide iz tudjeg
Paznja ajde popusti me malo ok

A govorim ja to non stop ali nevrijedi. A budala ima uvijek....[DOUBLEPOST=1538855311][/DOUBLEPOST]
Zeljko1972
Член од:
5 декември 2017
Мислења:
99
Допаѓања:
20
78945 напиша: ↑
da je ziv pitao bi ga ali nije eno ga jasenovcu tako ti i sa svima zds i radis sa drugom vjeroispovijesti tako ti svojim partnerima koji su islamisti i njima to redovno spominjes zds
ZASTO HRVATI NISU LAKO OSVOJILI JASENOVAC???JER SU SRBI TAMO BILI DOBRO UKOPANI :)[DOUBLEPOST=1538854937][/DOUBLEPOST]
------------------------------------------pisanje doticnog gospodina ----------velicanje hitlerove ideologije ------------
Budi m
Zeljko1972
Член од:
5 декември 2017
Мислења:
99
Допаѓања:
20
da je ziv pitao bi ga ali nije eno ga jasenovcu tako ti i sa svima zds i radis sa drugom vjeroispovijesti tako ti svojim partnerima koji su islamisti i njima to redovno spominjes zds
ZASTO HRVATI NISU LAKO OSVOJILI JASENOVAC???JER SU SRBI TAMO BILI DOBRO UKOPANI :)[DOUBLEPOST=1538854937][/DOUBLEPOST]
------------------------------------------pisanje doticnog gospodina ----------velicanje hitlerove ideologije ------------
Ti mora da patis za Jugom jel tak???Ajde nediram te i sjasi vise glupane retardirani..

Ima li neko listu dva brata da mi posanje na PM[DOUBLEPOST=1538858023][/DOUBLEPOST]Ako ima neko neka mi prati exyu listu pozdrav

Последно уредено:
fjdCQV.jpg

EXTREAM Code 07 October 2018

Code
https://srtfly.com/tadEOQL

Zeljko1972
Член од:
5 декември 2017
Мислења:
99
Допаѓања:
20
ti prije nego sto progovoris ili nesto napises trebao bi otici u zahod.
tamo dobro razmisliti i dobro oprati zube.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom