Javi se pmposalji jednu i meni gariks hvala poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Javi se pmposalji jednu i meni gariks hvala poz
Bolje da se meni javi preko mene ce mu duze radit nego preko tebeDobio sam listu koju sam trazio od jenog forumasa, sad kao sta sam rekao ko zeli moju listu free gledati neka mi pise pm
Dosta be stavis nos kade ne ti e mestoto, ako imas nesto ajde daj im na lugjeto, ama ne listi sto traat 1 denBolje da se meni javi preko mene ce mu duze radit nego preko tebe![]()
nemoj da tu albansku sad raspizdim hahahDosta be stavis nos kade ne ti e mestoto, ako imas nesto ajde daj im na lugjeto, ama ne listi sto traat 1 den
Ja sam albanac i svi nek znaju to tu iako mislim da nije potrebno. samo za to imas pravu,a ti sto god da si nisi sposoban ni da pomazes sebi kamo li drugima, jedino mesto koji nisi stavio jos nos je moj kuracnemoj da tu albansku sad raspizdim hahah
Ako nekoj ja zloupotrebuva mojata lista odma ke ja blokiram.
sta lazes vidim u panelu tvom da si im ugasio vec ne zezaj narod sad cu im ja podijelit tuJa sam albanac i svi nek znaju to tu iako mislim da nije potrebno. samo za to imas pravu,a ti sto god da si nisi sposoban ni da pomazes sebi kamo li drugima, jedino mesto koji nisi stavio jos nos je moj kurac
Vidis ti moj kurac na korsokaksta lazes vidim u panelu tvom da si im ugasio vec ne zezaj narod sad cu im ja podijelit tu
sad cu ti se potpisat u beckupu aj vidiVidis ti moj kurac na korsokak
zasto se nerviras vidis da je to obican traktorista samo ce ti razpurde liste iz internet,sam si se sjebalVidis ti moj kurac na korsokak
tu si u pravu sad je gotovzasto se nerviras vidis da je to obican traktorista samo ce ti razpurde liste iz internet,sam si se sjebal
Ma znam ja da ti ako hoces mozes i da sletis na negov kurac bez on da vidi nista.hehehetu si u pravu sad je gotov
ne bavim se prostitucijom jel dobro radi mijenja on ali badava mu hahahahaMa znam ja da ti ako hoces mozes i sletis na negov kurac bez on da vidi nista.hehehe