- Член од
- 5 декември 2017
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 344
po babine linije![]()
![]()
18 strane po 25 linije!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
po babine linije![]()
![]()
18 strane po 25 linije!
Ja mislio to tvoj ali premalo usera hahahahpo babine linije![]()
Pa daj Next da vidimo dali mozes da se uguras na 3 strane tako si je samo jedna slika.![]()
![]()
18 strane po 25 linije!
trebalo je da radis vise i sad i ova tvoja malu penziju mogla je biti velika .apsolutno si u pravu kad sam isao u skolu jedino je zeljezara imala IBM sistem,kad sam poceo radit poceli si SPEKTRUM 80 , COMODOR 64...SAD kad sam u penziju imam racunar od 1994 g. ali sam omatorio i sve sto ide s godinama. nije imao ko da me nauci , ni da mi pokaze kako.Sta mislis kako je meni kad moram zicati liste od onih koji znaju kako i imaju ih na izvoz...Da mije penzija bolja nebih zicao liste vec bi ko covjek kupio peplatu i svi bi bili mirni i zadovoljni.izvinjavam se sto sam ovo morao napisati javno[DOUBLEPOST=1536419146][/DOUBLEPOST]
blagos tebi ja sebi nemogu ni to priustiti mislim na pivsu terapiju.[DOUBLEPOST=1536419326][/DOUBLEPOST]
nema veze nijesi otvorio poruku. izvini.
malo sam se nasalio izvinu nikad te vise necu uznemiravati.imam dosta godina malu penziju malo tehnickog znanja za skeniranje i nalazenje listi tako da sam primoran copy-paste sto se objavi po forumima sto moras priznati traje ako imam srece par sati.POZDRAV
Ovo je bas bilo nisko.trebalo je da radis vise i sad i ova tvoja malu penziju mogla je biti velika .
stariji si od mene 4 godine i govoris da imas dosta godina tipicno balkansko razmisljanje ,pustite stomake do koljena ,pusite dvije kutije dnevno i kukate, a sami neznate sta cete sami sa sobom ,dole kad odem i vidim svoje vrsnjake ,za nepovjerovati cast izuzecimaapsolutno si u pravu kad sam isao u skolu jedino je zeljezara imala IBM sistem,kad sam poceo radit poceli si SPEKTRUM 80 , COMODOR 64...SAD kad sam u penziju imam racunar od 1994 g. ali sam omatorio i sve sto ide s godinama. nije imao ko da me nauci , ni da mi pokaze kako.Sta mislis kako je meni kad moram zicati liste od onih koji znaju kako i imaju ih na izvoz...Da mije penzija bolja nebih zicao liste vec bi ko covjek kupio peplatu i svi bi bili mirni i zadovoljni.izvinjavam se sto sam ovo morao napisati javno[DOUBLEPOST=1536419146][/DOUBLEPOST]
blagos tebi ja sebi nemogu ni to priustiti mislim na pivsu terapiju.[DOUBLEPOST=1536419326][/DOUBLEPOST]
nema veze nijesi otvorio poruku. izvini.
malo sam se nasalio izvinu nikad te vise necu uznemiravati.imam dosta godina malu penziju malo tehnickog znanja za skeniranje i nalazenje listi tako da sam primoran copy-paste sto se objavi po forumima sto moras priznati traje ako imam srece par sati.POZDRAV
Pa kad smo vec kod godina,mogao bi da se javis 5 godina starijem drugaru na pmstariji si od mene 4 godine i govoris da imas dosta godina tipicno balkansko razmisljanje ,pustite stomake do koljena ,pusite dvije kutije dnevno i kukate, a sami neznate sta cete sami sa sobom ,dole kad odem i vidim svoje vrsnjake ,za nepovjerovati cast izuzecima
poslao sam ti liste u buduce kad zatreba nemoli nikoga samo mi posalji pm
ti si u pravu.kad sam otisao u penziju promijenio se zakon tako da neka srednja penzija po novome ispala koliko je ispala.nisam jedini koji je tako prosao ,a radio je u veliku firmu.[DOUBLEPOST=1536450737][/DOUBLEPOST]trebalo je da radis vise i sad i ova tvoja malu penziju mogla je biti velika .
VELIKO HVALA NA LISTAMA.stariji si od mene 4 godine i govoris da imas dosta godina tipicno balkansko razmisljanje ,pustite stomake do koljena ,pusite dvije kutije dnevno i kukate, a sami neznate sta cete sami sa sobom ,dole kad odem i vidim svoje vrsnjake ,za nepovjerovati cast izuzecima
poslao sam ti liste u buduce kad zatreba nemoli nikoga samo mi posalji pm