I
ilijao88
Гостин
Druze nema veze ne treba mi, makar nikad ne naucio nista o dolazenju listi na neke druge i bolje nacine, znam da necu napredovati, ali znam i cenim sve koji du mi pomogli, citaj SVE koji su mi zaista pomogli u ovome pa i u samom pocetku obicnog skeniranja, a za dalje znam da necu ni dosgici taj nivo znanja, ali postujem svaciji rad i ko je dobar covek da pomogne.[DOUBLEPOST=1535123964][/DOUBLEPOST]Odmah da ste poslali čovjeku one hd arene iz Exe kad ovako fino piše o vama![]()
Ok, ne mesam, uredu, samo ne volim prozivke bilo kog tipa a ljudi su u ovome jos dok neki od nas nisu ni culi za to.[DOUBLEPOST=1535124398][/DOUBLEPOST]Voleo bih da imam mnogo vise vremena kako bih se posvetio ovome, ali kad malo bolne pogledam, ovo za mene nije hobi niti ne znam sta bitno, jedino sto me je pribuklo je to sto ne moram da placam nista da bih gledao tv, eto zato sam usao u ovo, ali steta sto necu nikad imati to znanje da sta hocu da imam sam to cu da gledam, mislim nema vajde od objavljivanja i kacenja non stop, ja to ne radim niti cu ikad, to je nesto sto ja na to sve gledam.U ovo što ja pišem,ne mešaj vampira i ljude sa tog foruma,jer apsolutno nemaju nikakve veze sa ovim!
Razmišljaj kako ti je volja,ali ne stavljaj te ljude u ovu priču.
Ovo te najiskrenije molim!
Последно уредено од модератор: