Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Odmah da ste poslali čovjeku one hd arene iz Exe kad ovako fino piše o vama :toe:
Druze nema veze ne treba mi, makar nikad ne naucio nista o dolazenju listi na neke druge i bolje nacine, znam da necu napredovati, ali znam i cenim sve koji du mi pomogli, citaj SVE koji su mi zaista pomogli u ovome pa i u samom pocetku obicnog skeniranja, a za dalje znam da necu ni dosgici taj nivo znanja, ali postujem svaciji rad i ko je dobar covek da pomogne.[DOUBLEPOST=1535123964][/DOUBLEPOST]
U ovo što ja pišem,ne mešaj vampira i ljude sa tog foruma,jer apsolutno nemaju nikakve veze sa ovim!
Razmišljaj kako ti je volja,ali ne stavljaj te ljude u ovu priču.
Ovo te najiskrenije molim!
Ok, ne mesam, uredu, samo ne volim prozivke bilo kog tipa a ljudi su u ovome jos dok neki od nas nisu ni culi za to.[DOUBLEPOST=1535124398][/DOUBLEPOST]Voleo bih da imam mnogo vise vremena kako bih se posvetio ovome, ali kad malo bolne pogledam, ovo za mene nije hobi niti ne znam sta bitno, jedino sto me je pribuklo je to sto ne moram da placam nista da bih gledao tv, eto zato sam usao u ovo, ali steta sto necu nikad imati to znanje da sta hocu da imam sam to cu da gledam, mislim nema vajde od objavljivanja i kacenja non stop, ja to ne radim niti cu ikad, to je nesto sto ja na to sve gledam.

Последно уредено од модератор:
Ima li neka lista u kojoj rade ovi kanali.
cMPhBUl.png

Ima li neka lista u kojoj rade ovi kanali.
cMPhBUl.png
a sta ce ti to sta ima na njima za nas balkance zanimljivo tako[DOUBLEPOST=1535125840][/DOUBLEPOST]
U ovo što ja pišem,ne mešaj vampira i ljude sa tog foruma,jer apsolutno nemaju nikakve veze sa ovim!
Razmišljaj kako ti je volja,ali ne stavljaj te ljude u ovu priču.
Ovo te najiskrenije molim!
a to ti imas neke nerijesene razmjerice ili otvorene stavke prema nama:angel:

a sta ce ti to sta ima na njima za nas balkance zanimljivo tako[DOUBLEPOST=1535125840][/DOUBLEPOST]
a to ti imas neke nerijesene razmjerice ili otvorene stavke prema nama:angel:
Da li se sećaš,kako i zašto si me banovao na zezanju?
I ti meni soliš pamet o nekom drugom forumu i vodjenju foruma,a znam te ko staru paru!
A sećaš li se kako si plakao kad su te očistili sa SF-a?
Ko sa vama tikve sadi,o glavu mu se lupaju!
@allianz

Da li se sećaš,kako i zašto si me banovao na zezanju?
I ti meni soliš pamet o nekom drugom forumu i vodjenju foruma,a znam te ko staru paru!
A sećaš li se kako si plakao kad su te očistili sa SF-a?
Ko sa vama tikve sadi,o glavu mu se lupaju!
@allianz
:angel:

Последно уредено:
A ti si otvorena stavka hahah neznam koji si bio ne sjecam te se bas iskreno.Pa normalno da su me ocistili kad sam im bio nepodoban
kad smo mi bili tamo ljudi su imali sta gledati, a pogledaj sad taj forum.
Pismen se pravis pa ce ti bit sve jasno.A zasto sam te banovao molim lijepo?
Ne sećaš me se a bio sam medju prvih 10 sa postovima?!
Kako li se tek onda sećaš ostalih i koliko ti uopšte nešto i znači neki od članova?
Banovao si me zato što sam napisao istinu koja ti nije odgovarala!
Istina zna strašno da zaboli,pogotovu ako je neko iskompleksitran poput tebe.
Eto sad znaš o kome se radi i budi siguran da niko drugi nema veze sa ovim što ja pišem!

Ne sećaš me se a bio sam medju prvih 10 sa postovima?!
Kako li se tek onda sećaš ostalih i koliko ti uopšte nešto i znači neki od članova?
Banovao si me zato što sam napisao istinu koja ti nije odgovarala!
Istina zna strašno da zaboli,pogotovu ako je neko iskompleksitran poput tebe.
Eto sad znaš o kome se radi i budi siguran da niko drugi nema veze sa ovim što ja pišem!
Eto vidis da sam ti dobro preporucio magnezij klorid odlicna stvar ali sprej,moze i u listicima da se pije jeftinije je puno malo si procitaj i ostali vidjet cete da ne glumatam Ja nikad ne dijelim clanove svaki se sam kad tad pokaze kakav je meni su svi jednaki kad se uclane i na forum ne dolaze radi mene nego svaki radi sebe i svaki za svoje postupke odgovara.Neznam zasto se sad jadas i napadas bez razloga vrijeme neces vratit.

Nisi mi odgovorio na pitanje,ali nisam ni očekivao...hahaha
Završili smo sa tom temom zauvek,jer me mrzi više da polemišem sa tobom.
Samo sam hteo da ti dokažem da sam samo ja u pitanju ovde,i da dotični koga non-stop spominjete banovac i ti,apsolutno nema veze sa ovim!
Zato ne mešajte vampira u sve ovo, i ostavite ga na miru,jer lika uopšte i ne poznajem lično!
Najpametnije bi bilo da svako počisti svoje dvoršte,pa tek onda da gleda u komšijsko.
A ja sam uvek tu ako želite...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom