da kaze decki izvolite gratis liniju, nebi imao tih problema. he he. a kad bolje razmislim. neznam mi sta cemi.ima ima hahah svega kao i kod tebe
daj brate vise tu videoteku napuni imas odlicnu listu vrhunsku ali videoteka nula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da kaze decki izvolite gratis liniju, nebi imao tih problema. he he. a kad bolje razmislim. neznam mi sta cemi.ima ima hahah svega kao i kod tebe
daj brate vise tu videoteku napuni imas odlicnu listu vrhunsku ali videoteka nula
Iskreno mislim da je suludo sto iptv liste i imaju te videoteke, bar moje neko misljenje, bitno je da se odrzavaju programi da ima sve moguce, a filmove imamo onlajn na izvolite kao i torrente i mislim da je suludo puniti liste filmovima. Cisto neko moje vidjenje toga.ima ima hahah svega kao i kod tebe
Neko je iskoristio glogov kolac izgledaSta je to prodaja namjestaja?
Iskreno mislim da je suludo sto iptv liste i imaju te videoteke, bar moje neko misljenje, bitno je da se odrzavaju programi da ima sve moguce, a filmove imamo onlajn na izvolite kao i torrente i mislim da je suludo puniti liste filmovima. Cisto neko moje vidjenje toga.![]()
pa daj svijetu nemoj da oni tebi daju vlasnik pa nemoze da podijeli gratis linije ajmo TWO BROTHERS THREE malo nemoj samo da uzimas i pare i kanaleimali tih sportova???tj sport klub arena itd
Imam li ja toIli ovako![]()
Jaka vajda ti je druze takva lista, jer u udarnom terminu nece ti raditi ili ce seckati kao luda, kazem iz iskustva jer imam jednu sa fhd arenama i lose je to, iskreno ako nije stalker ili lista sa vise konekcije lose je skroz...Bio bih zahvalan ako ima neko Arene SR i SK u FHD ? Ako moze na pp... HVALA UNAPRED!!!!!!!!!
Jaka vajda ti je druze takva lista, jer u udarnom terminu nece ti raditi ili ce seckati kao luda, kazem iz iskustva jer imam jednu sa fhd arenama i lose je to, iskreno ako nije stalker ili lista sa vise konekcije lose je skroz...![]()
Iskreno bih boleo da imam od tog servera listu sa vise konekcija ili stalker, ali sumnjam da neko i ima to, mislim verovatno ima, ali nece dati...Hvala drug na odgovoru,nisam znao to... Hvala....
Iskreno bih boleo da imam od tog servera listu sa vise konekcija ili stalker, ali sumnjam da neko i ima to, mislim verovatno ima, ali nece dati...
Taj ti stalker radi samo u njihovoj mrezi pa sumnjam da ga neko izvan nje koristi. Volio bih da grijesim ali...Iskreno bih boleo da imam od tog servera listu sa vise konekcija ili stalker, ali sumnjam da neko i ima to, mislim verovatno ima, ali nece dati...
Hmmm e onda jbg... Nisam to ni znao...Taj ti stalker radi samo u njihovoj mrezi pa sumnjam da ga neko izvan nje koristi. Volio bih da grijesim ali...