K
kiki70
Гостин
Код:
http://x-bosna.no-ip.biz:80/live?channelId=1&deviceMac=00:1a:79:40:07:4f&uid=394
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://x-bosna.no-ip.biz:80/live?channelId=1&deviceMac=00:1a:79:40:07:4f&uid=394
Slažem se,svaka cast Hrvatskim fudbalerima na prolazu u polufinale,zasluzili su to svojim igrama,i nadam se da ce biti u finalu,slike nisu bile namenjene za nikakav nacionalizam,mozda je tako izgledalo,samo sam hteo pokazati kako se moze gledati iz pravca jednog i drugog tima,ako sam time nekoga uvredio ja se javno izvinjavam...Ma ova je bolja:
![]()
http://365tv.info:999/get.php?username=Hrvatska u polufinalu&password=najbolji smo&type=m3u&output=m3u8
bravo Milose ljudinoSlažem se,svaka cast Hrvatskim fudbalerima na prolazu u polufinale,zasluzili su to svojim igrama,i nadam se da ce biti u finalu,slike nisu bile namenjene za nikakav nacionalizam,mozda je tako izgledalo,samo sam hteo pokazati kako se moze gledati iz pravca jednog i drugog tima,ako sam time nekoga uvredio ja se javno izvinjavam...
pa nije budala da objavi. on objavi gazda promjeni i šta.? ovako mi gledamo. a to dali ces ti vjerovati ili ne.... kog zaboli. hahanema vise nista da ima on bi objavio sve od te bitka ie brata i media i ovi negativaca (pozitva ) glume dobrotu neku ljudskost otovrili svoj iptv ok ne su i dali nama da malo pokvarimo oci i tu istu listu iskljucili ---vole pare
Ma nemam vise hahaha samo sam te 3 imao a ovaj bobanko prvo provocira da objavim Pa kad objavim opet mu nesto fali i na kraju ispadne zajedno su u biznis i samo da vide Koje Liste useri su u pitanju da bi promenili U/P znas kad ce Gi objavim kad na vrbu rodi grozdje zimi tebe duso hahaha sreca tvoja nisam pri kompu inace bi jos desetoro gledalo tvoje liste besplatno i to samo danas a plus prekosutra[DOUBLEPOST=1531045036][/DOUBLEPOST]Evo ovako cemo ko Hoce da mu dam bitku na pm neka potrazi javno na forumu,ne na pm i ako je dobije da potvrdi da je dobio bitku evo danas castim 9 bitke 10.je vec rezervisana od juce.Znaci ko prati neka izbroji do 9 pozz i cestitke Hrvatskoj na neverovatnom uspehunema vise nista da ima on bi objavio sve od te bitka ie brata i media i ovi negativaca (pozitva ) glume dobrotu neku ljudskost otovrili svoj iptv ok ne su i dali nama da malo pokvarimo oci i tu istu listu iskljucili ---vole pare
Hhehehe drugar se gleda od avijon deka se zaedno u biznis ,po karekterot se isti ,taman si se nasle.Ma nemam vise hahaha samo sam te 3 imao a ovaj bobanko prvo provocira da objavim Pa kad objavim opet mu nesto fali i na kraju ispadne zajedno su u biznis i samo da vide Koje Liste useri su u pitanju da bi promenili U/P znas kad ce Gi objavim kad na vrbu rodi grozdje zimi tebe duso hahaha sreca tvoja nisam pri kompu inace bi jos desetoro gledalo tvoje liste besplatno i to samo danas a plus prekosutra[DOUBLEPOST=1531045036][/DOUBLEPOST]Evo ovako cemo ko Hoce da mu dam bitku na pm neka potrazi javno na forumu,ne na pm i ako je dobije da potvrdi da je dobio bitku evo danas castim 9 bitke 10.je vec rezervisana od juce.Znaci ko prati neka izbroji do 9 pozz i cestitke Hrvatskoj na neverovatnom uspehu
Sta negativci pa nek ljudi prodaju ako su sposobni da zaobicu zakon sta nas briga neznam di je problem u tome.Da nema njih nebi bilo ni ove teme tako da nemojte se uzrujavati pa ima milijon listi odlicnih u svakom trenutko da rade.Evo zadnju Sotinu domacu sta postavio ja skinuo cio server znaci idemo dalje ko Hrvatska na svijetskom prevenstvu u Rusiji.Sretno sa prodajom i sretno vatreninema vise nista da ima on bi objavio sve od te bitka ie brata i media i ovi negativaca (pozitva ) glume dobrotu neku ljudskost otovrili svoj iptv ok ne su i dali nama da malo pokvarimo oci i tu istu listu iskljucili ---vole pare
Koja je to njegova da mu ja skinem ima da mu samo dugmici ostanu hahah a vatreni do finalaMa nemam vise hahaha samo sam te 3 imao a ovaj bobanko prvo provocira da objavim Pa kad objavim opet mu nesto fali i na kraju ispadne zajedno su u biznis i samo da vide Koje Liste useri su u pitanju da bi promenili U/P znas kad ce Gi objavim kad na vrbu rodi grozdje zimi tebe duso hahaha sreca tvoja nisam pri kompu inace bi jos desetoro gledalo tvoje liste besplatno i to samo danas a plus prekosutra[DOUBLEPOST=1531045036][/DOUBLEPOST]Evo ovako cemo ko Hoce da mu dam bitku na pm neka potrazi javno na forumu,ne na pm i ako je dobije da potvrdi da je dobio bitku evo danas castim 9 bitke 10.je vec rezervisana od juce.Znaci ko prati neka izbroji do 9 pozz i cestitke Hrvatskoj na neverovatnom uspehu
Tebi u d..eImas ti moj k....c.
Послато са A5 уз помоћ Тапатока