Ako ne ti se dopaga ne citaj,sigurno nemas ni za sebe kamo li da menjas,toa e cuvstvoto na indiferencija sprema drugite,te razbiram.stvarno go tupis gariks.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne ti se dopaga ne citaj,sigurno nemas ni za sebe kamo li da menjas,toa e cuvstvoto na indiferencija sprema drugite,te razbiram.stvarno go tupis gariks.....
Ma nije problem nikom sto je on objavio vec on nadmasio u svakom njegovom postu Mitnik-a a ko i mi zuji po forumima i unistaje liste pa nek pusti nesto sto ljudi nemajuMomci mislim da malo preterujete sta je on to vise objavio/unistio sto drugi nisu.Osim toga ja licno sam zahvaljujuci tim listama Video da gradina napr. Ima i sa obicnim user/pass.Coveka uopste ne poznajem niti imam kontakt sa njim Ali VI stvarno preterujete,pe vecina Nas ne Zivi u ex yu i sta bi to trebalo znaciti da nam se smejete sto pricamo nemacki ili spanski itd
Ти си безобразан и досадан.Ako ne ti se dopaga ne citaj,sigurno nemas ni za sebe kamo li da menjas,toa e cuvstvoto na indiferencija sprema drugite,te razbiram.
Barem ne sum zensko vo muskoto telo.Ти си безобразан и досадан.
Mislis vakaBarem ne sum zensko vo muskoto telo.