Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako je to ovaj kanal imaš ga u zdravoj hrani.kako nema niko stream telebet tv
Ako je to ovaj kanal imaš ga u zdravoj hrani.
![]()
Exe net listu/liste imamDajem exenet listu za zamena sa spanjolskim kanalima u full hd.
Ne zanima me da ih imam, a ne verujem ni da su u full hd te kanale, mozda i sam znas ali bezveze si pitao, ajde prodaj mi sve sto imas u full hd pa ja placam koliko god zelis, postena recMoze da gleda taj kanal bez da je u nekoj listi .................
Pozdrav[DOUBLEPOST=1528907904][/DOUBLEPOST]
Exe net listu/liste imam
Meni ne treba nista jer... sve sto si do sad trazio imam samo... ja NE prodajem liste i vise ne dajem kao ranije .. vecini su razlozi poznati a zasto sam ti se ovdje sad obratio ja znam zasto e sad ... zanima me sta ima u tvojoj ponudi a da ja nemam ? onako prijateljsko pitanjejel imas mozda Sport Klubove od 7 pa na dalje u FULL HD 1920x1080 ???????
Sun, 01 Jul 2018 19:46:26 GMT "max_connections":"3
Sun, 01 Jul 2018 19:46:26 GMT "max_connections":"3
http://disfruta.club:8000/get.php?username=victorram&password=uzBXSG4zox&type=m3u
Pozdrav
Samo opustenoNe zanima me da ih imam, a ne verujem ni da su u full hd te kanale, mozda i sam znas ali bezveze si pitao, ajde prodaj mi sve sto imas u full hd pa ja placam koliko god zelis, postena rec
ti si to tek sad skuzio....Tačno ovde ne treba ništa stavljati. Postavim listu prije 2 mjeseca na SF, 1000 konekcija, super radila i nigdje nije procurila a javno postavljena bila. Tu istu listu prije par dana postavim ovdje, provjerim sad-stala. Pogledam šta gugl kaže - na stotine mjesta je odmah objavljena. Ovaj forum je groblje za liste i raj za razne manipulatore.
Kasno palimti si to tek sad skuzio....
ja sam dve godine koristio listu kbc net i cim neko postavio ovde posle 3 dana gotovoti si to tek sad skuzio....
Tačno ovde ne treba ništa stavljati. Postavim listu prije 2 mjeseca na SF, 1000 konekcija, super radila i nigdje nije procurila a javno postavljena bila. Tu istu listu prije par dana postavim ovdje, provjerim sad-stala. Pogledam šta gugl kaže - na stotine mjesta je odmah objavljena. Ovaj forum je groblje za liste i raj za razne manipulatore.