Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
kako nema niko stream telebet tv

Prvpat slusam antivirusot da go blokira na Simple player.Simni si portable verzija od nivnata strana,ne od nekoj fuserski forumi.

kako nema niko stream telebet tv
Ako je to ovaj kanal imaš ga u zdravoj hrani.
dYs857B.png

Ako je to ovaj kanal imaš ga u zdravoj hrani.
dYs857B.png

Moze da gleda taj kanal bez da je u nekoj listi .................

Pozdrav[DOUBLEPOST=1528907904][/DOUBLEPOST]
Dajem exenet listu za zamena sa spanjolskim kanalima u full hd.
Exe net listu/liste imam ;)

Meni ne treba nista jer... sve sto si do sad trazio imam samo... ja NE prodajem liste i vise ne dajem kao ranije .. vecini su razlozi poznati a zasto sam ti se ovdje sad obratio ja znam zasto e sad ... zanima me sta ima u tvojoj ponudi a da ja nemam ? onako prijateljsko pitanje ;) jel imas mozda Sport Klubove od 7 pa na dalje u FULL HD 1920x1080 ???????

Sun, 01 Jul 2018 19:46:26 GMT "max_connections":"3

Pozdrav

Последно уредено:
Moze da gleda taj kanal bez da je u nekoj listi .................

Pozdrav[DOUBLEPOST=1528907904][/DOUBLEPOST]
Exe net listu/liste imam ;)

Meni ne treba nista jer... sve sto si do sad trazio imam samo... ja NE prodajem liste i vise ne dajem kao ranije .. vecini su razlozi poznati a zasto sam ti se ovdje sad obratio ja znam zasto e sad ... zanima me sta ima u tvojoj ponudi a da ja nemam ? onako prijateljsko pitanje ;) jel imas mozda Sport Klubove od 7 pa na dalje u FULL HD 1920x1080 ???????

Sun, 01 Jul 2018 19:46:26 GMT "max_connections":"3

Pozdrav
Ne zanima me da ih imam, a ne verujem ni da su u full hd te kanale, mozda i sam znas ali bezveze si pitao, ajde prodaj mi sve sto imas u full hd pa ja placam koliko god zelis, postena rec

Popzdrav
Imali ko "viasat ultra"
ili u kojoj listi postoji ako ko zna

Ne zanima me da ih imam, a ne verujem ni da su u full hd te kanale, mozda i sam znas ali bezveze si pitao, ajde prodaj mi sve sto imas u full hd pa ja placam koliko god zelis, postena rec
Samo opusteno ;) ja nista ne pitam bez veze ;) svako moje pitanje takodjer i odgovor u vezi sa IPTV ima svoj razlog ;)

Kao sto rekoh NE prodajem ja nista i nikad nisam nista prodavao

Pozdrav

Tačno ovde ne treba ništa stavljati. Postavim listu prije 2 mjeseca na SF, 1000 konekcija, super radila i nigdje nije procurila a javno postavljena bila. Tu istu listu prije par dana postavim ovdje, provjerim sad-stala. Pogledam šta gugl kaže - na stotine mjesta je odmah objavljena. Ovaj forum je groblje za liste i raj za razne manipulatore.

Tačno ovde ne treba ništa stavljati. Postavim listu prije 2 mjeseca na SF, 1000 konekcija, super radila i nigdje nije procurila a javno postavljena bila. Tu istu listu prije par dana postavim ovdje, provjerim sad-stala. Pogledam šta gugl kaže - na stotine mjesta je odmah objavljena. Ovaj forum je groblje za liste i raj za razne manipulatore.
ti si to tek sad skuzio....

ti si to tek sad skuzio....
Kasno palim :lolzz:
Ma to je komentar na račun ovih smradova što imaju po 10 nikova, jedan dan se registruju a drugi sve znaju i pametuju - obično takve komentare ignorišem jer nisu vrijedni komentara, ljudi koji su niko i ništa.
Nisu ovde više problem liste, njih ima na bacanje, problem je kome ih dati. Zbog takvih ni oni normalni kojima stvarno treba ne može se vjerovati. Kako sad dati domaću listu sa 500 ili 1000 konekcija - od 100 ljudi nek naletiš na jednog smrada lista će stati .

Последно уредено:

Dobre liste sa mnogo konekcija ne postovati javno A na pp kome dati i to nekad možeš da se zezneš ali je ipak bolje mislim da će nekom bar koristiti..;)

Imali neko da podeli neku listu( liste koje imam me zezaju).pozdrav svima a i adminu da se zahvalim na banu :) ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom