I
ilijao88
Гостин
Dobio si listu od mene nije tačno da nemaš šta da gledaš, a lista radi...moze exyu lista nemam šta gledati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobio si listu od mene nije tačno da nemaš šta da gledaš, a lista radi...moze exyu lista nemam šta gledati
mislim da zbog mog Firefoxa ESR 52.5.2, imam problema sa konzolom, a drzim ga zbog zadnje NPAPI podrske , on ima najsiru podrsku torrent protokola (P2P TV, ACE sve, exten. i pluggine SVE) ,a url helper ako nece i ne mora
kako tako si otvoril panel a nemozes da nadzjes ni jedna lista a stalno ovde vrtis nekakva trgovina.Dajem super ex yu listu, koja ce trajati zauvek ( jer ja to placam za restream) za jednu vlagor listu.Ja sam fer prema svima , jucer taj sto mi je poslao Aldi Tv dobio je listu, lik je laki72, nek potvrdi sam..ponavljam da lista ce trajati zauvek..
Bugarine, opet moram da ti odgovorim jer si dosadan, imam liste nego nemam nekoliko specijalni i retki kanali kao rtv aldi ( koji sam dobio juce) pa discovery sa albanskom prevodom itd, nemoj vise da se bavis sa drugima jer stvarno dosadujeskako tako si otvoril panel a nemozes da nadzjes ni jedna lista a stalno ovde vrtis nekakva trgovina.
https://pastebin.com/b6EK6FymDajem super ex yu listu, koja ce trajati zauvek ( jer ja to placam za restream) za jednu vlagor listu.Ja sam fer prema svima , jucer taj sto mi je poslao Aldi Tv dobio je listu, lik je laki72, nek potvrdi sam..ponavljam da lista ce trajati zauvek..
daj da vidim listu malo? pošalji. jesi novi neki server ili poznati?Bugarine, opet moram da ti odgovorim jer si dosadan, imam liste nego nemam nekoliko specijalni i retki kanali kao rtv aldi ( koji sam dobio juce) pa discovery sa albanskom prevodom itd, nemoj vise da se bavis sa drugima jer stvarno dosadujes
To je ksportiptv.com lista, ima skoro svi ex yu kanali[DOUBLEPOST=1526572238][/DOUBLEPOST]daj da vidim listu malo? pošalji. jesi novi neki server ili poznati?
Ne radi nazalost