Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
moze nekoj dobar da mi isprati na pm lista so sportski kanali?

Meni International dao listu kbc net i trajala 2 godine skoro dok neko nije na forum obelodanio i blokirao.[DOUBLEPOST=1525613373][/DOUBLEPOST]http://portal.vivatel.rs/stalker_portal/server/adm/login jel ima tu mogucnosti jer dosta dobar iptv
Влече канали од повеќе сервери, clientportal и три други ексју сервери, како и udpxy адреси, rtmp, tsbox и сопствени астра стримови.
7006.png
Има околу 700 канали.
Нема да одговорам на пораки, има таму канали од еден сервер кој не сакам да го компромитирам.

Последно уредено:
@Sota
nisam htio da smetam dok ne vidis neke odgovore ali kod mene je ta lista sigurna ko HEINEKEN ,kad pijem sam ja pijem svoje a ostalima placam rundu!

Влече канали од повеќе сервери, clientportal и три други ексју сервери, како и udpxy адреси, rtmp, tsbox и сопствени астра стримови.
Има околу 700 канали.
Нема да одговорам на пораки, има таму канали од еден сервер кој не сакам да го компромитирам.

Radi ili rade neke liste bas dugo

ja sam juce slucajno precesljao malo nesta kod sebe i ?? od 1 Dan do ............. sto radi ;) dalje nisam isao ;) mene bas ne interesuju liste jer ih ne gledam ali bas ne gledam ;) ali ljepo je imati po nesta dobrog i kvalitetnog ;)

Znao sam jedan mali period da pogledam po koji Film i sve samo ponavljanje filmova ali... kao sto je nekad bila Premiere DE pa sam ovako dolazio do kodova
20180415_201056.jpg

Jedino sam to sacuvao Reciver ispravan bacio ;)

SLIKA 1.png SLIKA 2.png SLIKA 4.png SLIKA 5.png

Pozdrav ;)

ko_to_tamo_peva.jpg

Dal moze neko od vas tj. bilo ko od vas da kad dobije dobru listu sa EXYU uz strane kanale u listi tu istu iskljucivo zadrzi za sebe??? lista sa dosta konekcija ;) mada ih ima ajoj sto se tice tih konekcija itd... al eto jedno prosto pitanje iz gornjeg teksta ;)

da vidimo ;) sta ce da bude odgovor i od koga ?

Pozdrav
ja sve sto sam dobio zadrzao za sebe..naravno dok je trajalo...od tebe nisam dobio jos ni jedne pa mogla bi jedna al vredna

Zajeban igrac ovaj nas Sota, prvo ponudi, a onda izigrava mangupa. E moj Sota, nikad od tebe covjeka.

tko hoce malo druženja.zezanja,listi koliko mu srce poželi nek svrati malo na pravi forum,iptvzezanje.com
morao sam ovo napisati zato što je ovaj forum spao na slikice @Sota i @saskon
laka vam noc
Eto tebe da citiram premda i nisi neko mjerilo a i nije neki najgori komentar. Dobro sam raspoložen (upravo se vratio sa koncerta Votersa) pa neću biti oštar. Kako se javljaju da kenjaju ljudi bez kredibiliteta, registrovani juče i jedu govna o nekome ko je na svim forumima pod istim imenom godinama. Ako je cilj provokacija, ne vidim joj smisla - niko nikog ne provocira, ne proziva (pričam o onim bitnim igračima) liste se ne upropaštavaju , ko koliko želi pomogne onima koji nemaju.... i onda se pojave neki male sitne duše banovane pod svojim pravim nikovima da provociraju.
Oladite momci od tih gluposti, ako vam je dosadno i ceo život vam se svodi na provokcije po raznoraznim forumima pod raznoraznim nikovima - onda ste poprilično promašeni slučajevi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom