- Член од
- 17 април 2018
- Мислења
- 182
- Поени од реакции
- 99
Offline, ali hvala i na tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Offline, ali hvala i na tome.
Влече канали од повеќе сервери, clientportal и три други ексју сервери, како и udpxy адреси, rtmp, tsbox и сопствени астра стримови.Meni International dao listu kbc net i trajala 2 godine skoro dok neko nije na forum obelodanio i blokirao.[DOUBLEPOST=1525613373][/DOUBLEPOST]http://portal.vivatel.rs/stalker_portal/server/adm/login jel ima tu mogucnosti jer dosta dobar iptv
Влече канали од повеќе сервери, clientportal и три други ексју сервери, како и udpxy адреси, rtmp, tsbox и сопствени астра стримови.
Има околу 700 канали.
Нема да одговорам на пораки, има таму канали од еден сервер кој не сакам да го компромитирам.
ja sve sto sam dobio zadrzao za sebe..naravno dok je trajalo...od tebe nisam dobio jos ni jedne pa mogla bi jedna al vrednaDal moze neko od vas tj. bilo ko od vas da kad dobije dobru listu sa EXYU uz strane kanale u listi tu istu iskljucivo zadrzi za sebe??? lista sa dosta konekcijamada ih ima ajoj sto se tice tih konekcija itd... al eto jedno prosto pitanje iz gornjeg teksta
da vidimosta ce da bude odgovor i od koga ?
Pozdrav
Ja sam dao ... kad dam onda na par ljudi ....do drugog puta ..sorryZajeban igrac ovaj nas Sota, prvo ponudi, a onda izigrava mangupa. E moj Sota, nikad od tebe covjeka.
Eto tebe da citiram premda i nisi neko mjerilo a i nije neki najgori komentar. Dobro sam raspoložen (upravo se vratio sa koncerta Votersa) pa neću biti oštar. Kako se javljaju da kenjaju ljudi bez kredibiliteta, registrovani juče i jedu govna o nekome ko je na svim forumima pod istim imenom godinama. Ako je cilj provokacija, ne vidim joj smisla - niko nikog ne provocira, ne proziva (pričam o onim bitnim igračima) liste se ne upropaštavaju , ko koliko želi pomogne onima koji nemaju.... i onda se pojave neki male sitne duše banovane pod svojim pravim nikovima da provociraju.