Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ha ha pa kaj niv drug napon koristat zatoa rabotat kaj nas slaba e strujata 210-212v Zatoa ne rabotat

Код:
http://g5.club-server.co:25461/get.php?username=jessica&password=1234&type=m3u

Pozdrav

Sam san nabavio liste s 3 različita servera, i sinoć idem gledat utakmicu na areni, svake 2 minute je blokavalo na sva 3 servera. Računam možda je nešto do arena idem na BT sport, blokaje i tamo. Bein sport i tamo blokaje. Idem vidjeti jeli meni to interneta, internet radi dobro. Idem vidjeti koliko je ljudi na serveru. Na sva 3 sam ja sam.

Pa jeli moguće da prodaju ljudima takve liste, nemožeš ni utakmicu pogledat? Mislim da onaj tko se jednom zezne i to kupi više se ne vrati nakon isteka pretplate

MOLIO BI ZA STABILNU LISTU NA PP :) NEVJERUJEM DA CU JU DOBITI AL AJDE DE....

dobar den drustvoi pozdrav do site,dali moze nekoj da mi ja prati tolku spomenuvanata bitka na pm da vidam i jas sto e toa?...
imam samo edna lista koja mi ja dade penelrazarac pred 10 dena i raboti seuste perfvektno
fala odnapred

dobar den drustvoi pozdrav do site,dali moze nekoj da mi ja prati tolku spomenuvanata bitka na pm da vidam i jas sto e toa?...
imam samo edna lista koja mi ja dade penelrazarac pred 10 dena i raboti seuste perfvektno
fala odnapred

pa dosta ti e edna. ima luge koj nema niedna :) a ti sakas uste edna bog da cuva.. daj mu purst on bara cela raka :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom