Ma to mi nije problem i GBR,SAD,Kina,Europe,Afica,Australia iz svih tih ima na njihovim ip sta da se gleda od iptv.Neznam sta ti tacnije treba, ako je za iptv-meni obicno sve radi kad je vpn iz Velike Britanije. Radi i Netflix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma to mi nije problem i GBR,SAD,Kina,Europe,Afica,Australia iz svih tih ima na njihovim ip sta da se gleda od iptv.Neznam sta ti tacnije treba, ako je za iptv-meni obicno sve radi kad je vpn iz Velike Britanije. Radi i Netflix.
Ne,nego sa njihovih boksova koji tamo rade a u Evropi nece.Imaju 15 razlicitih portova i boksova ako ne i vise.Jel ti treba za udp liste iz Japan.
Pa namerno radi on za to i stavil ,tako se radi kad hoce da stane kaze ti :evo ko nema pink da gleda ot ovde (kad mnogo dobro zna da te sjebava a ne da je zabrinut da ti nema sta da gledas)Zašto MTS Srbija ide u javnost, a neće ni ona dugo.
dobar den drustvoi pozdrav do site,dali moze nekoj da mi ja prati tolku spomenuvanata bitka na pm da vidam i jas sto e toa?...
imam samo edna lista koja mi ja dade penelrazarac pred 10 dena i raboti seuste perfvektno
fala odnapred