Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa iskreno da je vise ljudi kao ti, bilo bi bolje drustvo.
Jedini si koji mi je poslao neku listu do sada i sve pohvale za solidarnost :)
Ista prica druze,uvek mi je poslao listu..kao sto si reko da su takvi vise ne na ovom forumu nego svuda gde bi nam bio kraj.pozdrav tebi i njemu i svim dobrim ljudima na ovom forumu;):)[DOUBLEPOST=1522648461][/DOUBLEPOST]
evo jos jedna lista
exyu+makedonija+mix
ako ima koji makedonac da se javi bilo bi dobro...

oni ispod 100 postova i koji nemaju vise godina staza na kajgani neka se ne javljaju...
Kakva je ova diskriminacija:)???:):):):):)

Ista prica druze,uvek mi je poslao listu..kao sto si reko da su takvi vise ne na ovom forumu nego svuda gde bi nam bio kraj.pozdrav tebi i njemu i svim dobrim ljudima na ovom forumu;):)[DOUBLEPOST=1522648461][/DOUBLEPOST]
Kakva je ova diskriminacija:)???:):):):):)
nije maki...ovo je sa razlogom...
i daj jos malo i ti ces doci do 100....nema brige...(y)

Pozdrav ljudi....
Kako da mi fork player ocita usb, kada ga uključim na tv i upalim fork, gde se nalazi opcija za usb?

Pozdrav ljudi....
Kako da mi fork player ocita usb, kada ga uključim na tv i upalim fork, gde se nalazi opcija za usb?
Ako se ja dobro sjecam, USB ti mora biti formatiran kao FAT (ne FAT32 ili NTFS) da bi ti to radilo. Nisam 100% siguran, ne koristim to vec dugo.

Rade samo nekoliko kanala makedonski i Bg. linija je stara više od jedna godina.

Attachments

poseduva li nekoj VPN Programa za WIN 10 64bit da mi dade nekoj link za download

Radi li Vam bitka? moguce da je do liste, tj usera kojeg imam, ali meni ne radi... uredno skine m3u ali ne radi ni jedan kanal a sa iptv stream checkerom mi izbacuje "Finished... No Results".Ima kojeg majstora da mi je provjeri?

Poslao sam ti listu na pm, pa ako je ozivis, super, a ako ne nikome nista, bila je dobra dok je trajala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom