Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
1111.jpg
[DOUBLEPOST=1522609156][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

VIDIM IJA DA NIJE JUČE OD VAS NIKO NEKOM OD KORISNIKA JE SE ZATAKLA IP DA JE SERVER PRI DRUGOM POKUŠAJU KONEKTOVANJA AVTOMACKI BANED IZ NEKOG RAZLOGA NEMOJ TE SE NACI UVREDJENI JER NIKOGA NISAM PROZIVAO DRUGO IMAM DOVOLJNO KORISNIKA RESELERE MNEMAM I NETREBAJU MI LISTE NE DELIM SKENIRAJ AKO IZVADIS NE MOZES GLEDATI TO TI GARANTUJEM ZAŠTITA JE NA MAKSIMUMU PLAĆA SE DODATNO POZDRAV
Pa niko ti nema tu zastitu jel ti zezas svoje kupce ajojjj

http://king-box.club:80/get.php?username=MCDVtnFkw2&password=sVXKZCiBTW&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 06.12.2017, Ističe: 07.07.2018, Trial: Ne, Status: Active
vrhunska lista ,dosta kanala u full hd ,u chery i pot plajeru radi izvrsno

Zoki jel nije problem da se posalje i meni jedna ta lista?
Vidim ima dosta sportskih kanala: sve arene,svi sport klubovi, svi sky sportovi, PT sport, Bein sports group, itd...
Posto iskljucivo samo gledam sport.
Hvala unapred, pozdrav. :-)[DOUBLEPOST=1522611709][/DOUBLEPOST]zokiniko hvala za listu. :)

( izvinjavam se za dupli post)

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Tos
uh uh sto bi se ti toliko napalio da je to istina sto si sad napisao. kako si ono rekao u postu gore..

ti radiš svoj posao a mi svoj. pa tko bolji.. :tvg:

uh uh sto bi se ti toliko napalio da je to istina sto si sad napisao. kako si ono rekao u postu gore..

ti radiš svoj posao a mi svoj. pa tko bolji.. :tvg:

U REDU ČOVEK SI POZDRAV IZVADI ŠTA ODANDE AKO MOŽEŠ Ne bavim se iptv prodajom ovo su većina glupaki ovde misle da su pametni samo slaba korist od te pameti

evo jos jedna lista
exyu+makedonija+mix
ako ima koji makedonac da se javi bilo bi dobro...

oni ispod 100 postova i koji nemaju vise godina staza na kajgani neka se ne javljaju...
-------------
lista otisla

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom