Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidi vidi, pa jos neko koristi Mac OS, stvarno pravo osvezenje, mislio sam da sam sam.Evo nesto slicno:
![]()
pa kad nisi sta si onda počeo . ? pogledaj tvoj prvi post danas. ajd vozdrai nisam na forumu,da se s nekim takmičim,ili nadjebavam...ali...vidim da je većina društva za to...
ako ćeš iskreno... prvi si počeo... a ljudi su samo pokazali znanjei nisam na forumu,da se s nekim takmičim,ili nadjebavam...ali...vidim da je većina društva za to...
To imaju svi na nasem forumu hahhah to prodajes jejeeeea,ovo je za neke,nedosanjani san....Прегледај го приврзокот 188159[DOUBLEPOST=1522264313][/DOUBLEPOST]eto,da vam ne bude dosadno....
Mislim a bude se slozila vecina da ovakvi postovi nisi za ovu temu.Znaci iptv!! a ne sta ja imam . Ako se sta ima postaviti a ne raspravljati hvaliti se.Pozdrav svimaTo imaju svi na nasem forumu hahhah to prodajes jejeeee
![]()
nisu ni prijetnje na pm za ljude. tipa nacu te, razbicu te itd. pa ti to radiš. zato bolje šutiMislim a bude se slozila vecina da ovakvi postovi nisi za ovu temu.Znaci iptv!! a ne sta ja imam . Ako se sta ima postaviti a ne raspravljati hvaliti se.Pozdrav svima
Ima i kod domacih 4KJoš su ovi domaći daleko od kvaliteta, ljudi uveliko u VOD-u imaju u ponudi 4K
![]()
![]()
kad bi se takvih bojao, nosio bi pračku.Bolje suti da i tabe netrazimo