dreambox520
Find Girls from your city for night
- Член од
- 20 ноември 2017
- Мислења
- 391
- Поени од реакции
- 218
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
eto slikar pokazuje da ima zadrga na pink

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A tebi da to smeta ti bi ga stavio na ignor, očigledno da nemaš pametnijeg posla već nasitno podbadaš. Meni se ne dopadaju ovi što žele pare na klik i prodavci, jednostavno sam ih sve stavio na ignor i miran sam.eto slikar pokazuje da ima zadrga na pink![]()
![]()
Koga boli kurac?
da znas koji server ima te kanale ,meni nije problem ,drug imam oko 900 userae tada zasto je kaci ovi kad zna da nema vise da radi , da nije neki iptv mazohista.
stvarno dobro radis da ni informises kako i gde se nalazi evo jedan clan foruma koj ima 900 lista ot tamo svobodno moze da mu se javite na pp.da znas koji server ima te kanale ,meni nije problem ,drug imam oko 900 usera
javljaju se nebrini ,43 stranice pm poruka odgovoreno na preko 80 posto ,za razliku od vas sto podjebavate 24/7 ali i to treba i zato treba neko zaduzen bitistvarno dobro radis da ni informises kako i gde se nalazi evo jedan clan foruma koj ima 900 lista ot tamo svobodno moze da mu se javite na pp.
zokiniko,panelrazarač,dux i još nekoliko članova,su jedini ljudi na ovom forumu koji će rado pomoći bilo sa listama bilo sa uputama kako doći do njih.stvarno dobro radis da ni informises kako i gde se nalazi evo jedan clan foruma koj ima 900 lista ot tamo svobodno moze da mu se javite na pp.
На мене ,ништо ми немаат помогнатоzokiniko,panelrazarač,dux i još nekoliko članova,su jedini ljudi na ovom forumu koji će rado pomoći bilo sa listama bilo sa uputama kako doći do njih.![]()
Iz tvog ugla gledanja si u pravu - ako ti pomažu naravno da je tako, trebaš im biti zahvalan. Nekim drugim ljudima pomažu neki drugi ljudi koji nisu na tvom spisku - to što nisi na tom spisku ne znači da su oni loši.zokiniko,panelrazarač,dux i još nekoliko članova,su jedini ljudi na ovom forumu koji će rado pomoći bilo sa listama bilo sa uputama kako doći do njih.![]()
Ja nisam rekao da su ostali loši ljudi.To što bih se obratio nekom drugom ne mogu zbog njihovih komentara za one koji traže liste.Iz tvog ugla gledanja si u pravu - ako ti pomažu naravno da je tako, trebaš im biti zahvalan. Nekim drugim ljudima pomažu neki drugi ljudi koji nisu na tvom spisku - to što nisi na tom spisku ne znači da su oni loši.
Ja bih ti mogao nabrojati bar 30 ljudi (od kojih većina povremeno ili stalno napiše i ovde ponešto) od kojih mogu dobiti šta poželim - jedan od njih je i Sota. Juče sam dobio listu sa samo mojim userom na godinu dana koju bi većina poželjela, nisam je tražio a čak mi i ne treba. Sve dok normalno komuniciramo nije bitno ko se kome sviđa, malo tolerancije nije na odmet.Ja nisam rekao da su ostali loši ljudi.To što bih se obratio nekom drugom ne mogu zbog njihovih komentara za one koji traže liste.
Ja vjerujem da ti komuniciraš sa više članova foruma.Ja sam se nekolicini obratio na PM,i nisam dobio nikakav odgovor.to mi je dovoljno da shvatim šta mogu očekivati od njih.Ja bih ti mogao nabrojati bar 30 ljudi (od kojih većina povremeno ili stalno napiše i ovde ponešto) od kojih mogu dobiti šta poželim - jedan od njih je i Sota. Juče sam dobio listu sa samo mojim userom na godinu dana koju bi većina poželjela, nisam je tražio a čak mi i ne treba. Sve dok normalno komuniciramo nije bitno ko se kome sviđa, malo tolerancije nije na odmet.