- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 1.779
- Поени од реакции
- 887
pa to si je njegova stvar, neki prodajat listi drugi radat razliciti stvari sta te briga.da ali zokoniko ne stavlja zipove sa pasvorde on deli liste na pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa to si je njegova stvar, neki prodajat listi drugi radat razliciti stvari sta te briga.da ali zokoniko ne stavlja zipove sa pasvorde on deli liste na pm
pa bitku si mi test poslao kako nju sadza tebe sam cuo da si naj jaci ovdje. da svima pomogmeš.
ako mogu birati od tih, bi bitku.
hvala ti puno
Gargamel83 niko te nije prozvao,ako si se nasao prozvanim bravo ti ga brate.Gramatika ili ne ...mjesto sto pametujes po forumu radije pomozi nekom ... ili je lakse ostavljati glupe komentare ovdje ??? ne vidim poentu tvoga javljanja al bas ne vidim ...niti sam koga imenovo niti sam se kome ulizivo,nekom zahvalit nije ulizivanje ... toliko budi mi dobar ...poooz
imas bitku na pm i dzaba ti zastita daj jednnu od 50 konekcija i necu te dirati vise ili uplati ,u crveni krst koju hiljadu eura i nediram te visenemogu ovo otvoriti. kaze mi da osteceno
meni nisiTi znas sta je gramatika?Cekaj covece pogledaj prvo svoj post, sve neke tackice, mala slova.. Au covece koliko sam ja ljudi pomogao ti ih toliko ne znas u zivotu. Samo sto Gargamel lepo kaze da nece nikakve javne zahvalnice, a sad ako treba bar 20 ljudi se moze javiti i reci dal im je Gargamel ikad pomogao. Aj pa pozz i tebi
Ova je definitivno javna, danas već naletio na nju i prije nego je ovdje objavljena, naravno sa drugog izvora...http://tv.smartal.net:25461/get.php?username=RTV21ALRuAa8eEm&password=Gosmart2ruYesu&type=m3u
ajde de ne kvicete eve edna sega za sega![]()
Nisi ni traziomeni nisi![]()
Nisam dosao u takvu situaciju zasadNisi ni trazio![]()
Nisi ni trazio![]()
Ni meni :pmeni nisi![]()
hvala radi superimas bitku na pm i dzaba ti zastita daj jednnu od 50 konekcija i necu te dirati vise ili uplati ,u crveni krst koju hiljadu eura i nediram te vise
Zamisli da Putin prosi na Crvenom trgu to bi bio skandalJos bolje![]()
![]()
Ako sam dobro shvatio, taj darkob koji je malopre plakao za listu je vlasnik nekog panela.imas bitku na pm i dzaba ti zastita daj jednnu od 50 konekcija i necu te dirati vise ili uplati ,u crveni krst koju hiljadu eura i nediram te vise
jbg zokiniko mi poslao i dobio nazad jednu od 50 a vi škrtarite i drugi put kad pitamAko sam dobro shvatio, taj darkob koji je malopre plakao za listu je vlasnik nekog panela.