Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gargamel83 niko te nije prozvao,ako si se nasao prozvanim bravo ti ga brate.Gramatika ili ne ...mjesto sto pametujes po forumu radije pomozi nekom ... ili je lakse ostavljati glupe komentare ovdje ??? ne vidim poentu tvoga javljanja al bas ne vidim ...niti sam koga imenovo niti sam se kome ulizivo,nekom zahvalit nije ulizivanje ... toliko budi mi dobar ...poooz

Ti znas sta je gramatika? :D Cekaj covece pogledaj prvo svoj post, sve neke tackice, mala slova.. Au covece koliko sam ja ljudi pomogao ti ih toliko ne znas u zivotu. Samo sto Gargamel lepo kaze da nece nikakve javne zahvalnice, a sad ako treba bar 20 ljudi se moze javiti i reci dal im je Gargamel ikad pomogao. Aj pa pozz i tebi

Ti znas sta je gramatika? :D Cekaj covece pogledaj prvo svoj post, sve neke tackice, mala slova.. Au covece koliko sam ja ljudi pomogao ti ih toliko ne znas u zivotu. Samo sto Gargamel lepo kaze da nece nikakve javne zahvalnice, a sad ako treba bar 20 ljudi se moze javiti i reci dal im je Gargamel ikad pomogao. Aj pa pozz i tebi
meni nisi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom