- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Ja to ne gledam

Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja to ne gledam
Kod mene jok, sve liste se odjednom ucitaju.. I to je bas bez veze, kad stavim recimo 5 linkova treba isto toliko minuta da se sve ucita i da se pojave kanali, uzasno je.
To nije moguce.Kako se ljudi stavlja vise ULR lista na SIPTV a da se ne prikazuju sve zajedno ucitane vec kad pokrenes APP da izaberes koju zelis listu ucitati, kao na OTT.. Ako je to moguce na Smart iptv.
Ja koristim ovo :Da li postoji alat koji bi mogao da prati link iz aplikacije?
Imam jednu aplikaciju za Android i pusta sve živo pa me interesuje napred navedeno?
Послато са NX549J уз помоћ Тапатока
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.sslcapture
Kako nije moguce kad je momak iznad rekao da kod njega radi to sto i ja zelimOtvori listu sa kanalima, onda pritisni "plavo" dugme u dalinskom i vidjeces samo liste ( groups)
Ako liste ubacis u "m3u_plus" formatu, na primjer:
............get.php?username=xxxxx&password=xxxxx&type=m3u_plus
ili
............get.php?username=xxxxx&password=xxxxx&type=m3u_plus&output=ts
onda dobices i grupe iz liste.
Прегледај го приврзокот 187137
To nije moguce.
pojave mi se sve liste posebno.Primjer:1.Bitka,2.Two Brothers,3.Gradina.Kliknes na onu koju zelis gledati,i ona ti izlista sve kanale
da ali om hoce da kad ocita da bude nar... art gradina dva brata. tako da piše. 3 stavke. i onda odes npr 2brata stisneš i ocita samo tu listu. njemu pri ocitavanju ocita svih 5000 kanala skupa ili ako stisne grupe. opet ne dobije ona tri vec doku exyu movies i tako sve po 3 jel ima tri liste@Gargamel83
Momak kaze isto kao ja. Sve liste se ucitaju.
@Gargamel83
Momak kaze isto kao ja. Sve liste se ucitaju.
Pa to ti je normanlno ako več ubacuješ m3u liste čita tako ali samo 10 liste više nemožeHocu ovako.
https://ibb.co/jUQ8xx
Procitaj ono sto je Dux rekao, pisem s mobilnog i ne da mi se objasnjavati. Mozda cu pisati onima sa siptvPa to ti je normanlno ako več ubacuješ m3u liste čita tako ali samo 10 liste više nemože