Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
slucajno nadze sliku nije nikakva namjera
samo sala

pas.jpg

To ti ako si prevedem na hrvatski dode znalac nije lose;)
A sta onda tome znalcu ovdje na pm saljes mac adresu svojeg tv nek ti ubacim koju listu i zahvaljujes mi?:D
ubaci mu tomsona. cijeli koncert. preko mac. kad ga tako voli[DOUBLEPOST=1518366332][/DOUBLEPOST]haha

Tacno je,ima sve tamo,ima i mojih 600 postova 10 otvorenih thema na forumu kao Geri70
a onda kad su "kocijasi" odlucili da me banuju jer su na chatu pustili thomsona da peva pesme o srbima,a ja ih oterao u tri pm
tako je to tamo!
Pa to ti je pustio da pjeva sribin koliko sam ja upoznat zato nemoj da lajes

Daj mislim da bi bilo lijepo promjenit temu , jer bez potrebe javno raspravljate o glupim stvarima a za Malesevac neznam lika ali i ovdje je imo bezveze komentar vrijedjanje na NAC-osnovi mozda jos uvijek taj komentar stoji , ali otom potom ako neko s nekim ima licno na toj bazi problem ima pp ili nek nebude u njegovom drustvu nek napusti forum !
Znaci nikog nebranim nit optuzujem ali tema je promasena u svakom pogledu !

Hm... Ovaj kanal radi, ali sto je sa ostalima koji su "kodirani"? Ne rade sa u/p samsung:Samsung. Ima netko za podijeliti user i pass sa kojim rade i kodirani kanali? Ili je u Neven drugom problem?[DOUBLEPOST=1518365547][/DOUBLEPOST]
Hm... Ovaj kanal radi, ali sto je sa ostalima koji su "kodirani"? Ne rade sa u/p samsung:Samsung. Ima netko za podijeliti user i pass sa kojim rade i kodirani kanali? Ili je u negde drugde problem?
Itko?

Daj mislim da bi bilo lijepo promjenit temu , jer bez potrebe javno raspravljate o glupim stvarima a za Malesevac neznam lika ali i ovdje je imo bezveze komentar vrijedjanje na NAC-osnovi mozda jos uvijek taj komentar stoji , ali otom potom ako neko s nekim ima licno na toj bazi problem ima pp ili nek nebude u njegovom drustvu nek napusti forum !
Vrijedjanje na nacijonalnoj osnovi to mu je vrlina hahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom