- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
сите не се од тука,има и од Зона
од Зона isto kupe sa Pastebin

Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ovde sto je postavljeno racunaj da do Nedelje neces nista gledatсе добро
еве ќе има битка ,здрава храна ,ќе ги објавиш јавно,
кажи дека целта е да се уништат листите ,,а не некој да гледа,
испрати на ПП,добијај благодарност,или благодарност добиваш од друго место?
помагаш со уништување на листите?
tako je. nemozes reci fa je to pomoć.Ovo ovde sto je postavljeno racunaj da do Nedelje neces nista gledat
добра е!))Код:http://s02.bihnet.net:80/playlist?type=m3u&deviceUser=edvin.taletovic&devicePass=16072015
xexexe Posle mene ako hoce i potop da se desi.Ovo ovde sto je postavljeno racunaj da do Nedelje neces nista gledat
Majsta nemoj se zezati, de to fino sredi, pošalji svakom ko traži na pp i usput ako imaju neku zamjerku turi mu 100 evra.stream= ovde stavljate kvalitete koje sam naveo
channel= ovde imena kanala koje sam postavio onaj srednji red
pozdrav[DOUBLEPOST=1517505526][/DOUBLEPOST]
Tacno,mozem da podelim na PP al necu, hocu bas ovde javno da svi vide nemam vremena da saljem na PP
Heheh,ljudi bi htjeli sve na tanjir da im se servira i u usta odnosno u tv da im se ubaci ,kao da je neko dokon da svakom posebno pravi,salje i objasnjava kako da to pokrene na tv ili pcMajsta nemoj se zezati, de to fino sredi, pošalji svakom ko traži na pp i usput ako imaju neku zamjerku turi mu 100 evra.
Nema smisla da ljudi moraju čitaju tolika objašnjenja, imaju pametnija posla.
I od Ponedeljka opet jovo nanovo ,ima li ko listu da isprati ,pokloni ili sta vec.tako je. nemozes reci fa je to pomoć.
Nigdje.pitanje za kolege
gde mogu da skinem ovaj Pastebin usisivac.
Hvala Unapred na pomoci
Многу корисници има накачено, ќе тргне по некој ден.добра е!))
барем не кочи;
празна е))
I od Ponedeljka opet jovo nanovo ,ima li ko listu da isprati ,pokloni ili sta vec.
napisao sam ne tako davno ako sve bude ok sa svima nama na ovom forumu iduce godine u martu citat cu jedno te isto (moze lista na Pm) itd...... naravno ako bude volje i vremena od onih koji su davali liste ...
Pozdrav