Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Овде је постало много смешно и сумњиви су сви што су одједном постали
добронамерни и почели да деле листе као никад,
Само да се зна да ти што деле они то раде да би уништили листе а не да неком трају.
То им је посо зато и имају више "никова" па сами са собом се свађају
а вани изгледа као да је неко добар а неко лош.
Сад ће сви са СФ да постану модератори овде и онда је тек овај форум нагребусао
тада се уводи диктатура да нико не сме ништа да постави или чак да каже нешто.
Ето то је моје мишљење, *ебига у демократском систему мора све да се трпи.

Futsal

20:45 Spain vs France TS

Код:
Матч Игра HD
6dcd3ac793fa1b92acfdb11bf246b29b130b2d95
Матч Игра
8759b2d6887828069a4c6eddef54bb3cfc3cbef9
Polsat Sport Extra
8538630b4823a0fb05b19676a31a34ca38619d57

Само да се зна да ти што деле они то раде да би уништили листе а не да неком трају.
Ништа ја тебе нисам схватио.
Кад се дјеле листе у приватним порукама никад нисам никоме приговорио, небитно дал је то Сота, Интернатинал или било ко други. Идеја да се листе уништавају кад се дјеле на пп је смијешна - по теби их треба стављати јавно и онда су сигурне.
А ово са СФ је апсурд, какве има везе што је неко на једном форуму био мод па ће по аутоматизму и овде бити.

Видиш интересна работа ја мислев инвестициите се селат во Србија но изгледа грешка сум. Кје биде интересно да гледаме барем epg.forum.kajgana.com.xml.gz ако е веќе пишано да дојде диктатура за објавување и затворен круг/монопол околу IPTV конечно ќе дојде животот и на форумот :) Баш ќе биде интересно што ќе се понуди

Последно уредено:
Nolte

Neces objaviti ono sto nemas ;)
nabrojao sam par lista a ima mnogo vise za koje ti nemas pojma da postoje .... eto ima status nasih kanala na kojem sam samo ja prisutan dosta dugo ustvari 2 statusa pa se potrudi da ih pronadjes ako mozes? Al NE-mozes ..... screen ta 2 statusa imam ;) onako neka ih ... mogu da ti slikam sto ti nikad nisi ni vidio a kamoli cuo ... ajd objavi D3go ili Eon ili nettv plus pa i Total tv... ajd bas sam nestrpljiv kad ces to da objavis? i naravno bracu, zdravahrana, art, bitku, gradina1,narodna itd.... sta god ti da objavis mene nije dotaklo ... ti ne znas ni u kojoj listi ima Sport Klub Golf HD a kamoli da imas taj kanal eto ti par zadataka za objavu

Shvati da mene nisi a ni neces nikad pogoditi sa tvojim javnim objavljivanjem lista previse si sebi utripovo neke stvari .... ja strpljivo cekam objavu gore od mene navedenih lista ;) smijesan mi tvoj nestasluk :D

Pozdrav
A svaka ti cast Sota

Cekam.da objavis one gore liste koje sam ti naveo ;) kad to uradis skidam ti kapu ;) ili si samo jedan obican Copy/Paste?... do sad te nisam ni jednom prozvao mada sam imao razloga da te citiram jer ti mene jesi nicim izazvan

Pozdrav
Sa ovim delenjem i poklanjanjem listi jednostavno si mu pokvario prosek klikanja i normalno to njeg nervira.

Sa ovim delenjem i poklanjanjem listi jednostavno si mu pokvario prosek klikanja i normalno to njeg nervira.
Nema to veze sa klikanjem , ovdje se radi o tome moze li se na ovom forumu uopce postavljati strimovi ili ne!! :)

Za sve one koji jos uvijek nemaju sta za gledati
Код:
http://dreamtv.on-the-web.tv:2709/get.php?username=A3Ij2EGNMF&password=wVWsPUgtRk&type=m3u_plus&output=ts
Real Url: dreamtv.on-the-web.tv:2709     Status: Active    Created: 23.1.2017. 20:37:08     Expires: Null    Active Connections: 101     Maximum Connections: 300     Formats: "m3u8","ts"

http://allgames.onlygames.co:43666/panel_api.php?username=htZ65hGtr68899Hbgttr3q45vGgz545vqw&password=jrTzbZzt57gh$3fghu88ujiiiKmKbhbh65dfeW&type=m3u_plus

http://viptvservices.is-certified.com:8000/get.php?username=mitsos&password=o76D639FGA&type=m3u_plus&output=ts
Real Url: viptvservices.is-certified.com:8000     Status: Active    Created: 7.1.2017. 12:49:10     Expires: Null    Active Connections: 1     Maximum Connections: 40     Formats: "m3u8","ts","rtmp"

http://tv.smartal.net:25461/get.php?username=client&password=6TUtoPIFBm&type=m3u_plus&output=ts
Real Url: tv.smartal.net:25461     Status: Active    Created: 12.1.2018. 21:36:16     Expires: Null    Active Connections: 50     Maximum Connections: 200     Formats: "m3u8","ts","rtmp"

http://nextv.webhop.me:80/get.php?username=jambo3&password=C8F1RqPM9P&type=m3u_plus&output=ts
Real Url: nextv.webhop.me:80     Status: Active    Created: 30.1.2018. 16:36:56     Expires: 30.4.2018. 15:36:56    Active Connections: 0     Maximum Connections: 1     Formats: "m3u8","ts","rtmp"

Šota hvala puno na listi.
Ovo je prvi put da dobijem od nekoga listu od 1000 konekcija.

Free IP TV 16200 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom