Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da i ja stanem u red ako moze Sota jedna domaca Ex-yu lista Hvala unapred

Španija - Francuska Futsal ( nema direktan TV prenos) da li je moguce ( danas u 20:45) zna li ko vise koji Francuski , ili Spanski kanal, ili stvarno nema kamere usali?????????????????????????????zna li ko?
Prenosi naravno - SK 3 slovenački
Sad vidim da prenosi i ESPN
nvEsybK.png

Последно уредено:
Ja sam zelio da svima izadjem u susret al bas svima i slao sam svima na Pm nebitno dal clan ima 1 Post ili 10001 e sad vidite i sami da ovdje ima likova koji imaju po 1 Post ili par postova i samim tim 1-10 nikova pa traze liste i sta se desava? naravno taj dodje ovdje ili negdje drugdje i objavi listu javno eto sta reci samo... ovo od nolte ja nikad nisam skidao pa se nadam da u njegovom linku nije lista koju sam ovdje dijelio? jer je zasigurno mene putem Pm upitao za listu i ja sam mu naravno poslao sa namjerom da barem koliko toliko izadjem u susret ali ako grijesim MOJE IZVINJENJE

Svaki Dan mogu da dajem liste al bas svaki Dan i cini mi se da ce listu dobiti za ubuduce samo onaj kojeg ja odaberem ... bez zamjerke

Hvala svima

Pozdrav gasim comp
Pozdrav Sota moze iza mene jedan

EXyu by Sota
Код:
http://tv.smartal.net:25461/get.php?username=client&password=6TUtoPIFBm&type=m3u_plus&output=ts
Real Url: tv.smartal.net:25461     Status: Active    Created: 12.1.2018. 21:36:16     Expires: Null    Active Connections: 50     Maximum Connections: 200     Formats: "m3u8","ts","rtmp"

http://allgames.onlygames.co:43666/get.php?username=htZ65hGtr68899Hbgttr3q45vGgz545vqw&password=jrTzbZzt57gh$3fghu88ujiiiKmKbhbh65dfeW&type=m3u_plus
Expire_Null Max_Conections_Unlimited

svi sa zezalica dosli tu da im sota da liste :) pa do juce ste napadali covek sad ga molite daj meni daj meni ccccc kakvi ste vi ljudi neznam...
Jos malo i ti ces ostat sam ovdje ko Nolte i sta ces onda radit zijevat po forumima i copi paste:) polako te vise niko nece dozivljavat jer nisi uvjerliv kamo god se priklonis svaki ce mislit pa i mene ce zaribat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom