Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
To nije tačno, lupaju ljudi gluposti...
Не тврдим да је то тачно,напишао сам само да на ову тему је неко коментирао то...

edit:
Ja ни сам имао намере да омаловажујем нечиј рад,,ја и користим денисове алатке мислим да су одличне,само сам барао савет за proxy скенере кои не траже јак cpu...
wBh2Y2J.jpg

Последно уредено од модератор:
jeste tocno je. ne njegova verzija 1,2. nego preuređeni od strane pojedinaca sa sf foruma. a to moze te lako ustanoviti ako pratite nekim alatom putanje. wireshark itd
Čija 1.2 - spomenuta su dva skenera. Jel misliš na skener koji je postavljen na forumu da ga je neko naknadno preuredio na forumu ili negdje drugo. I koji su to pojedinci, ne postoji puno ljudi koji mogu mjenjati postove - admin, mod. Uostalom, zaboli me :P za tom pričom, meni ni iz džepa ni u džep. Komentar je samo iz razloga da se ne blate ofrlje neki dobri momci.

imam jednu zamjerku na bitku. trebao bi malo popravit epg. dobromamjeran komentar. zdrava ima svoj. super je

Čija 1.2 - spomenuta su dva skenera. Jel misliš na skener koji je postavljen na forumu da ga je neko naknadno preuredio na forumu ili negdje drugo. I koji su to pojedinci, ne postoji puno ljudi koji mogu mjenjati postove - admin, mod. Uostalom, zaboli me :P za tom pričom, meni ni iz džepa ni u džep. Komentar je samo iz razloga da se ne blate ofrlje neki dobri momci.
da li znas mozda je li verzija 1,6 jedan od ti preuradjenih ova poslednja sa podrskom poxy-a
i znas li sta je bilo sa
sf
expired on 01/24/2018 and is not available at this time

da li znas mozda je li verzija 1,6 jedan od ti preuradjenih ova poslednja sa podrskom poxy-a
i znas li sta je bilo sa
sf
expired on 01/24/2018 and is not available at this time
Ne znam, nisam dugo skenirao.
A ovo drugo, vjerovatno Zoro sređuje pošto je forum štucao u zadnje vrijeme :Pdrugim riječima ni to ne znam.

Free IP TV 7800 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom