Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто експериментирам :) Прашање за каналите кај нас нa DVB-T2 отворени има 19 колку што ја ги фаќам сега прашањето е кој провајдер е овој што зрачи на DVB Τ2 следните канали во Скопје, зборам за затворените (scramble) :)

Отворени
wYQM17u.png

PA6HARt.png

JhNI0HY.png

Затворени
UGPriw1.png

b4Qqh1e.png

LPvuWD3.png

и т.н.
toa ti mts srbija drugar jas go imam istoto samo prasanje e kako da se otk
lucat ostanatite ???

И ја би сакал истото да го знам инаку DVB-T2 ресиверот го земав 830ден/$16,58 од алиекспресс. Мислам дека едино нешто што може да откључи е нов или како што велат moded firmware а знам дека се прават такви раб по руските форуми
LD1e25w.png

y8VoKKa.jpg

cil47zG.jpg

EeQ3Z3I.jpg

И ја би сакал истото да го знам инаку DVB-T2 ресиверот го земав 830ден/$16,58 од алиекспресс. Мислам дека едино нешто што може да откључи е нов или како што велат moded firmware а знам дека се прават такви раб по руските форуми
LD1e25w.png

y8VoKKa.jpg

cil47zG.jpg

EeQ3Z3I.jpg
ako koristis nadvoresna antena so pojacivac i ja svrtis prema kumanovo t.e srbija se povrzuvas so MUX MT:S SRBIJA IMAS OTKLUCENI RTS1.2.3 PRVA PINK O2 TV VRANJE BELAMIE TV BUJANOVAC TVPRESEVO ALDI RITAM USTE NEKOLKU DRUGI

ako koristis nadvoresna antena so pojacivac i ja svrtis prema kumanovo t.e srbija se povrzuvas so MUX MT:S SRBIJA IMAS OTKLUCENI RTS1.2.3 PRVA PINK O2 TV VRANJE BELAMIE TV BUJANOVAC TVPRESEVO ALDI RITAM USTE NEKOLKU DRUGI
Ова е моментално само на обична жица од 20 см внатрешно можам да замислам поврзано со надворешна и појачало
Инаку ова се податоците за софтверот
NqgticU.png
NqgticU.png

Последно уредено:
Ова е моментално само на обична жица од 20 см внатрешно можам да замислам поврзано со надворешна и појачало
vaka znaci jas si imam vo moja soba reciver t2 i korista antena nadvoresna so adapter od 700 denari na bittpazar svrtena mi e prwma srbija t.e kumanovo i bez nikakov problem ni seckanje ni prwcki nikogas do sega ne sum imal mislam odlicno e dodka kabe od istata antena vlecam i vo dnevna kade korita lg podrzuva t2 istite si gi gledam :) ti idat otklucani na srbskiot antena plus mts operator kako i nasive kaj nas ....inac3 jas ziveam vo skopje dodeka kumanovo imat pristap i do drugi muxevi vo srbija taka sto mozat mnogu poveke da faakaat od lokalnite programcinja itnt :)))

26733664_139829646708799_6578149611313878349_n.jpg
NAJKVALITETNIJA I NAJEFTINIJA
IPTVZIK
EPG- podrzano
CENA MNOGO POVOLJNA
za zainteresovane posaljite na privatnu poruku zahtev za test email: iptvzik@gmail.com

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom