radi kako ne
Imas pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
radi kako ne
toa ti mts srbija drugar jas go imam istoto samo prasanje e kako da se otkНешто експериментирамПрашање за каналите кај нас нa DVB-T2 отворени има 19 колку што ја ги фаќам сега прашањето е кој провајдер е овој што зрачи на DVB Τ2 следните канали во Скопје, зборам за затворените (scramble)
Отворени
![]()
![]()
![]()
Затворени
![]()
![]()
![]()
и т.н.
Nisam ja ni ovo vidio a pogotovo mi u HR mozemo samo sanjati
o FHD kanalima
![]()
Сегашно Vip и со Ca Modul затворените канали се отвараат.boom tv ti e toa
ako koristis nadvoresna antena so pojacivac i ja svrtis prema kumanovo t.e srbija se povrzuvas so MUX MT:S SRBIJA IMAS OTKLUCENI RTS1.2.3 PRVA PINK O2 TV VRANJE BELAMIE TV BUJANOVAC TVPRESEVO ALDI RITAM USTE NEKOLKU DRUGIИ ја би сакал истото да го знам инаку DVB-T2 ресиверот го земав 830ден/$16,58 од алиекспресс. Мислам дека едино нешто што може да откључи е нов или како што велат moded firmware а знам дека се прават такви раб по руските форуми
![]()
![]()
![]()
![]()
To je vec davno ja ga koristim vec 6 meseci ali top aplikacinaNisi ti vidio puno toga
Прегледај го приврзокот 183692 Прегледај го приврзокот 183693 Прегледај го приврзокот 183694 Прегледај го приврзокот 183695 Прегледај го приврзокот 183696 Прегледај го приврзокот 183697 Прегледај го приврзокот 183698 Прегледај го приврзокот 183699 Прегледај го приврзокот 183700 Прегледај го приврзокот 183701 Прегледај го приврзокот 183702 Прегледај го приврзокот 183703 Прегледај го приврзокот 183704 Прегледај го приврзокот 183705 Прегледај го приврзокот 183706
Sve na jednom mjestu od-dohebes liste
![]()
![]()
![]()
a mozes i svoju listu da ubacis
ma mozes svasta
![]()
![]()
Pozdrav
Ова е моментално само на обична жица од 20 см внатрешно можам да замислам поврзано со надворешна и појачалоako koristis nadvoresna antena so pojacivac i ja svrtis prema kumanovo t.e srbija se povrzuvas so MUX MT:S SRBIJA IMAS OTKLUCENI RTS1.2.3 PRVA PINK O2 TV VRANJE BELAMIE TV BUJANOVAC TVPRESEVO ALDI RITAM USTE NEKOLKU DRUGI
Dal neko zna sta je sa ovim serverom
http://portal.geniptv.com:8080/get.php?username=
ne radi ni ni jedna lista![]()
ne se zamaraj nema nisto od toaОва е моментално само на обична жица од 20 см внатрешно можам да замислам поврзано со надворешна и појачало
Инаку се податоците за софтверот
[/IMG]![]()
![]()
vaka znaci jas si imam vo moja soba reciver t2 i korista antena nadvoresna so adapter od 700 denari na bittpazar svrtena mi e prwma srbija t.e kumanovo i bez nikakov problem ni seckanje ni prwcki nikogas do sega ne sum imal mislam odlicno e dodka kabe od istata antena vlecam i vo dnevna kade korita lg podrzuva t2 istite si gi gledamОва е моментално само на обична жица од 20 см внатрешно можам да замислам поврзано со надворешна и појачало
Jedna jedinstvena osoba koja ima HRT u HD i to 4 kanala mozete mislit .I ovi iz HRT_a se zbunili odakle to njemu.Nisi ti vidio puno toga
Прегледај го приврзокот 183692 Прегледај го приврзокот 183693 Прегледај го приврзокот 183694 Прегледај го приврзокот 183695 Прегледај го приврзокот 183696 Прегледај го приврзокот 183697 Прегледај го приврзокот 183698 Прегледај го приврзокот 183699 Прегледај го приврзокот 183700 Прегледај го приврзокот 183701 Прегледај го приврзокот 183702 Прегледај го приврзокот 183703 Прегледај го приврзокот 183704 Прегледај го приврзокот 183705 Прегледај го приврзокот 183706
Sve na jednom mjestu od-dohebes liste
![]()
![]()
![]()
a mozes i svoju listu da ubacis
ma mozes svasta
![]()
![]()
Pozdrav
Naravno ... kako za koga nekom novo nekom staro... samo sam dao do znanja da se to gleda a ima i arene i SKTo je vec davno ja ga koristim vec 6 meseci ali top aplikacina