Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moze li me neko prosvetliti, koja je to lista pa je svi traze? Dosadile mi vise te kamiondzije :)

ExeNet_Exyu_UDp_Novi_Port_1_Full_list_OK

ExeNet_Exyu_UDp_Novi_Port_2_Full_list_OK

ExeNet_Exyu_UDp_Novi_Port_3_Full_list_OK

portal.geniptv.com_Exyu_SkyGermany_SkyItaly_Sport_XXX_Expire_16.12.2018

sekoiptv.com_Exyu_SkyGermany_SkyItaly_UK_AraBia_Sport_XXX_Expire_11.12.2018

5_x_Netflix_Premium_+_1_x_NordVPN_Premium_Expire_07.02.2018

5_x_playlist_smartiptvworld.com_Exyu_SkyGermany_SkyItaly_Sport_XXX

15_x_playlist_giantofthefuture.gleeze.com_UK_USA_Arenasport_Sportklub_sport_XXX

82.114.81.66_Exyu_Albania_Sport_XXX

212.83.186.246_UK_USA_Sportklub_Sport_XXX_U-P=OK_Expire_N_A

Moze i meni jedan bihnet.

potvrdjujem,i meni je momak u pet minuta odgovorio i poslao listu i hvala mu.A koliko vidim ovdje se ponizavamo puno kao moleci nekog da posalje listu a ostanes ignorisan.Za pet eura za koliko se moze lista naci,se ponizavamo moleci nekog da ostanes ignorisan a tih pet eura potrosimo bezveze na nesto.Boze zdravlja samo,obecavam svima da ako mi prijatelj programer uspije provaliti kako se vade useri iz panela da ce te svi dobiti uputstva,svi ovi koji se ponizavaju i mole nekog za listu.Programer je trenutno zauzet u firmi nekim programom,ali kad nadje vremena pokusat ce ,i ako uspije vise nijedan ponizeni clan foruma nece moliti nekog i da ostane ignorisan,Boze zdravlja samo
Izvini,ja pokusavam da te razumem,ali ne ide.Ko te tera da molis za liste?I uopste nisi u pravu,jedino ako si ti neki izuzetak.Ovde je bilo uvek clanova od kojih si mogao da dobijes listu bez da molis.Nego se ovde uvek desavalo da ako neko kaze da ima liste za podeliti,nastaje haos i uglavnom isti ljudi traze i mole za liste,a 90 posto tih koji traze vec imaju liste i onda se desava da oni koji stvarno nemaju listu ostanu bez nje.A sto se tice toga da ces kad naucis,ti da podelis liste svima,ne verujem bas jer ces tad i ti da budes u situaciji da ti jedni isti stalno traze pa ces videti da ce ti brzo dosaditi takvi.Ali u svakom slucaju je ti zelim srecu u nalazenju listi,a onda videcemo....Inace ovo je samo moje misljenje,sto ne znaci da sam u pravu.Pozdrav za tebe.

Nekada davno bili su dva brata, jeli su zdravu hranu, odlucili da ukrafu
Izvini,ja pokusavam da te razumem,ali ne ide.Ko te tera da molis za liste?I uopste nisi u pravu,jedino ako si ti neki izuzetak.Ovde je bilo uvek clanova od kojih si mogao da dobijes listu bez da molis.Nego se ovde uvek desavalo da ako neko kaze da ima liste za podeliti,nastaje haos i uglavnom isti ljudi traze i mole za liste,a 90 posto tih koji traze vec imaju liste i onda se desava da oni koji stvarno nemaju listu ostanu bez nje.A sto se tice toga da ces kad naucis,ti da podelis liste svima,ne verujem bas jer ces tad i ti da budes u situaciji da ti jedni isti stalno traze pa ces videti da ce ti brzo dosaditi takvi.Ali u svakom slucaju je ti zelim srecu u nalazenju listi,a onda videcemo....Inace ovo je samo moje misljenje,sto ne znaci da sam u pravu.Pozdrav za tebe.
Tomo objasnio si, potpuno se slazem stobom :)[DOUBLEPOST=1515925105][/DOUBLEPOST]
Imas ti Kamiodjije?
Ima on i sve sto mi nemamo :D

Последно уредено:
srecna-vam-nova-pravoslavna-nova-godina-download-besplatne-animacije.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom