Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

Друже, доунлоад,заборави!!!(кодот е само за еден корисник!!!2-ца одма блок...)а 300 ден.се ништо во споредба со тоа што го добиваш.

(да не излезе,друг цитираш, а јас ти одговарам :D)

Р.S.
Купи си ја,"модератор"си.:cool::)хехехе...
И со 300 денари имаш секогаш различен код за да можеш на колку сакаш уреди да користиш ?

И со 300 денари имаш секогаш различен код за да можеш на колку сакаш уреди да користиш ?
Јас ја активирав на ТВ,сакав и на андроид боксот,но ми пишуваше дека може само за еден уред, тој код да се користи....

P.S.
Бидејќи имаш андроид тв, симни си iptv extreme,на нет има отклучени верзии,и не е воопшто лоша апликација..
(и таму имаш EPG и логоа)

Колку за тест Smart IPTV :)

dGzum3kF_o.png

UnclIkcu_o.png

Ne, to je samo za jedan uredjaj.
Е тоа е заникаде.

Ми се свиѓа Smart IPTV што е едноставно и за подесување и за вртење исто како на ресивериве дизајнот доле ти покажува програма и лого и вртиш најнормално.

На KODI додека ти ја вчита листата, дур се уклучи еден канал ти одзема некоја минутка повеќе.

Последно уредено:
Нај паметно е кога некој ќе направи IPTV каде што секој корисник има сопствен панел и ќе си внесува MAC адреса за своите потреби до одредени конекции барем да бидат минимум 3 со свое ажурирање, ова се останато у вода паѓа

Јас ја активирав на ТВ,сакав и на андроид боксот,но ми пишуваше дека може само за еден уред, тој код да се користи....

P.S.
Бидејќи имаш андроид тв, симни си iptv extreme,на нет има отклучени верзии,и не е воопшто лоша апликација..
(и таму имаш EPG и логоа)
На телевизорот во дневна ќе ставам Smart IPTV на другите некоја слична апликација и решен проблемот.

И онака друга соба освен детска и дневна немам телевизор а на мобилен, таблет или компјутер не ни гледам телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom