Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
kljuki kako misliš nisu isti strimovi??
i zasto misliš da se neda napraviti?
ja da mi je toliko stalo ja bi napravio cijelu listu ručno. vidiš zbog toga je razlika sto ja i još neki imamo skoro sve a neki ni najobičniju. ja sam jednom skenirao jefan server 12 dana, sve dok nisam nasao sta sam htio. imao sam kombo od milijardu kombinacija. a kad ovdje procitam, skeniram vec 4 sata i ništa.... ha ha dodje mi da se smijem. pa mjesec dana bi razbijao glavu kako i što.. ua neke stvari. i onda to nekom povjeriš a on iz objesti objavi. pa ne ide to tako. po stoti put...... povjerenje je naj bitnije a vjerujte da SVE moze. jedina razlika je u vremenu. koliko se mučiš dok me uspiješ.

Ako neko ima slucajno SK u HD stabilan, gleda mi se NBA program za veceras, a ostao sam bez liste sa SK.
Inace ima mnogo dobrih ljudi na forumu radi da pomognu, dobio sam uvijek neku adekvatnu listu, privremenu ili trajniju u pp i hvala svima sto ulazu vrijeme i trud na skeniranje i besplatno dijeljenje.

kljuki kako misliš nisu isti strimovi??
i zasto misliš da se neda napraviti?
ja da mi je toliko stalo ja bi napravio cijelu listu ručno. vidiš zbog toga je razlika sto ja i još neki imamo skoro sve a neki ni najobičniju. ja sam jednom skenirao jefan server 12 dana, sve dok nisam nasao sta sam htio. imao sam kombo od milijardu kombinacija. a kad ovdje procitam, skeniram vec 4 sata i ništa.... ha ha dodje mi da se smijem. pa mjesec dana bi razbijao glavu kako i što.. ua neke stvari. i onda to nekom povjeriš a on iz objesti objavi. pa ne ide to tako. po stoti put...... povjerenje je naj bitnije a vjerujte da SVE moze. jedina razlika je u vremenu. koliko se mučiš dok me uspiješ.
Pa o tome i pricam, ja sam na art potrosio 6 mjeseci, bilo bi glupo da zaje... ljude koji to gledaju i posteno placaju time da to objavim.
Toliko od mene.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom