Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Стара работа но добро да се знае за сите корисници на KODI доколку имате тастатура со копчињата play/pause, stop (дањинско/KORE remote for kodi) и т.н. мртов линк од IPTV листа за гледање со бесконечен спин на каналот (крукчето што врти за searching) и не го пушта каналот ова важи за сите платформи ќе притиснете само STOP на тастатура/дањинско исто така и на KORE app. Морам ова јавно да го кажам бидејки еден мој другар ме насмеа за тој проблем деновиве и секој пат го гасеше/рестартираше android tv boxot :)

ovdje postade samo natjecanje znalaca sta imaju a sve se manje i manje ima volje pomoci nekom ko nezna i kad neko trazi kakvu pomoc,pitanja se ignorisu vecinom.Nije niko duzan pomoci nikom,to znam,ali zasto od teme sve manje koristi imamo,nekad se ovdje moglo sta i nauciti ali sada ne.Neznam koliko ljudi prati ovu temu ali znam da nas ima puno,i 99% od nas koji pratimo ovo nismo nekli znalci,ovdje udjemo da bi sta naucili ali tanko...

U potpunosti se slažem sa tobom.

pozdrav svima,ajde da jednu stvar razlučimo,gledanje listi skeniranjem,to ti je isto kao dobiti sedmicu na lotu,jer kao manijak skeniraš,i gubiš vrijeme,ups nađeš listu,sav sretan...drugi dan,nema....lako je probijati panele,od vlasnika,koji misle na brzinu zaraditi lovicu,do prave liste moraš biti dobar s vlasnikom,možda ju i dobiješ....ali,najbolja je opcija skeniranje s mac-om,ako ubodeš,gledaš duže...s passwordima zaboravite,jer,ste naučili vlasnike,kako da se zaštite,npr,pogodiš moj pass,gledaš listu,e sada...ja sam platio tu listu,ti ju gledaš,ja se konektiram,ti plačeš,jer se gasi,netko će to shvatiti,o čemu pišem....[DOUBLEPOST=1513625927][/DOUBLEPOST]inače više ne skeniram liste...podjeliti ću vam alate za skeniranje,pred blagdane,da očistim laptop,možda komu pomogne....

Последно уредено:
pozdrav svima,ajde da jednu stvar razlučimo,gledanje listi skeniranjem,to ti je isto kao dobiti sedmicu na lotu,jer kao manijak skeniraš,i gubiš vrijeme,ups nađeš listu,sav sretan...drugi dan,nema....lako je probijati panele,od vlasnika,koji misle na brzinu zaraditi lovicu,do prave liste moraš biti dobar s vlasnikom,možda ju i dobiješ....ali,najbolja je opcija skeniranje s mac-om,ako ubodeš,gledaš duže...s passwordima zaboravite,jer,ste naučili vlasnike,kako da se zaštite,npr,pogodiš moj pass,gledaš listu,e sada...ja sam platio tu listu,ti ju gledaš,ja se konektiram,ti plačeš,jer se gasi,netko će to shvatiti,o čemu pišem....[DOUBLEPOST=1513625927][/DOUBLEPOST]inače više ne skeniram liste...podjeliti ću vam alate za skeniranje,pred blagdane,da očistim laptop,možda komu pomogne....

Ali ovde vidimo da ljudi znaju da probijaju u panele i imaju liste i to možda dobre, možda ne, ali dolaze do njih kao što su primeri ovih što nam kače i hvale se sa listamo koje imaju pa čak i 4k rezoluciju, znači ljudi su naučili, kako nisu sami to naučili, znači imaju svi učitelja, samouk ćeš teško doći do takvog pronalaženje listi, pa čak i od servera kao što su zdravahrana, dva brata, bitkananeretvi, art, imnoge druge koje neću nabrajati ima ih zaista dosta dobrih.... znaš ne verujem da su do tih listi došli probijanjem u dreambox-ove, vidim da kada objave nov server ošas posla dođu do njihove liste... znači znaju kako... a sad znam da se to znanje baš neće tako lako podeliti, to bi bio haos totalni i to znam... ah možda je tako i bolje... ali znate ne volim baš kada vidim ta hvalisanja koliko neko ima super listi, ne znam samo šta uopšte radi sa njima, da li ih sve gleda, naravno da ne.... i ja ga naširoko sad, ali drugačije ne mogu da sve to kažem...

samo svi bi mi hteli da dožemo sami do svoje liste koje neće imati svako.... a da je loto, zaista je loto...

hoces dijeliti na pp ili javno[DOUBLEPOST=1513627272][/DOUBLEPOST]
Ali ovde vidimo da ljudi znaju da probijaju u panele i imaju liste i to možda dobre, možda ne, ali dolaze do njih kao što su primeri ovih što nam kače i hvale se sa listamo koje imaju pa čak i 4k rezoluciju, znači ljudi su naučili, kako nisu sami to naučili, znači imaju svi učitelja, samouk ćeš teško doći do takvog pronalaženje listi, pa čak i od servera kao što su zdravahrana, dva brata, bitkananeretvi, art, imnoge druge koje neću nabrajati ima ih zaista dosta dobrih.... znaš ne verujem da su do tih listi došli probijanjem u dreambox-ove, vidim da kada objave nov server ošas posla dođu do njihove liste... znači znaju kako... a sad znam da se to znanje baš neće tako lako podeliti, to bi bio haos totalni i to znam... ah možda je tako i bolje... ali znate ne volim baš kada vidim ta hvalisanja koliko neko ima super listi, ne znam samo šta uopšte radi sa njima, da li ih sve gleda, naravno da ne.... i ja ga naširoko sad, ali drugačije ne mogu da sve to kažem...

samo svi bi mi hteli da dožemo sami do svoje liste koje neće imati svako.... a da je loto, zaista je loto...
sve se krije u jednom portu i tacan naziv filea koji se downloaduje sa server ,koji je,reci cemo od nekog ko nije expert i nije zasticen 100%,sa tim portom i tacnim nazivom filea,downloadujes ili admin podatke za login ili usere sa servera.Sam sam sa jednog servera koji je zakljucan downloadovao file u kojem pise admin podaci za login i udjem,server nije sjajan ,ali sam siguran da tako i nasi znalci dolaze do linija.Sa stalkera nekog sam opet slucajno downloadovao file u kojem su linije koje koristi vlasnik,a i cccam cfg ,oscam.server se vadi komandom iz dreamboxa,e u tome je sva poenta ako covjek zna,ali nama koji neznamo je tesko doci do toga,e tako cim se server pojavi za nekoliko sekundi ljudi povade usere sve...tako ti je to,a neka me demantuju ako nije poenta u portu i komandi
evo npr ovako izgleda file koji sam skinuo u kojem lijepo pise user i pass
<?php
$error = "";
if(isset($_POST['username'],$_POST['password'])){
$user = array(
"user"=> "admin",
"pass"=>"iptvaccess"
);
$username = $_POST['username'];
$pass = $_POST['password'];
if($username == $user['user'] && $pass == $user['pass']){
session_start();