Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ovdje postade samo natjecanje znalaca sta imaju a sve se manje i manje ima volje pomoci nekom ko nezna i kad neko trazi kakvu pomoc,pitanja se ignorisu vecinom.Nije niko duzan pomoci nikom,to znam,ali zasto od teme sve manje koristi imamo,nekad se ovdje moglo sta i nauciti ali sada ne.Neznam koliko ljudi prati ovu temu ali znam da nas ima puno,i 99% od nas koji pratimo ovo nismo nekli znalci,ovdje udjemo da bi sta naucili ali tanko...
netocno....1% je ljudi koji neznaju a 99% je ljudi koji znaju i njihovi lazni nikovi(neki ih imaju hrpu)..;)

netocno....1% je ljudi koji neznaju a 99% je ljudi koji znaju i njihovi lazni nikovi(neki ih imaju hrpu)..;)
Eto ja sam jedan od tih 1% , i pratim desavanja na forumu pokusavam da nesto naucim bez mnogo pitanja
reko hajde da nebudem dosadan/glup reci ce evo ga jos jedan samo daj daj...... itd.
i kad bih covjek nesto htio pitati nezna hoce li se ko najlutiti uvrijediti poniziti itd... a kamoli dobiti odgovor
ipak hvala onima koji djele informacije mada imam i nekih pitanja za ove koji se razumiju u iptv
Radi se o jednom serveru (listi) od koje sam korisnik ali imam problem da je pokrenem preko moga interneta. do skoro mi je radilo i sad je blokiralo nemogu gledati ni na tv ni na pc,u .
Da li neko zna u cemu bi mogao biti problem? kontaktirao sam administratora servera i on kaze da je sve ok kod njega , neznam u cemu je problem ?

vidim da ti znalci koriste vise nickova,ali ima nas puno koji znamo samo ukljucit scener i combo sa imenima pokrenut i cekat ,a linija sa userom i passwordom istim i nije neka linija.Moje misljenje za one koji dolaze do usera iz nekog panela je jedan port i jedna komanda i izvuce se ili linije ili useri ili admin login i pass.E sad..port i nije problem naci ali komandu sa kojom se downloaduje to koje zelimo je problem potrefiti.

Eto ja sam jedan od tih 1% , i pratim desavanja na forumu pokusavam da nesto naucim bez mnogo pitanja
reko hajde da nebudem dosadan/glup reci ce evo ga jos jedan samo daj daj...... itd.
i kad bih covjek nesto htio pitati nezna hoce li se ko najlutiti uvrijediti poniziti itd... a kamoli dobiti odgovor
ipak hvala onima koji djele informacije mada imam i nekih pitanja za ove koji se razumiju u iptv
Radi se o jednom serveru (listi) od koje sam korisnik ali imam problem da je pokrenem preko moga interneta. do skoro mi je radilo i sad je blokiralo nemogu gledati ni na tv ni na pc,u .
Da li neko zna u cemu bi mogao biti problem? kontaktirao sam administratora servera i on kaze da je sve ok kod njega , neznam u cemu je problem ?
A preko drugi internet rad li

Probaj samo restartirat ruter

A preko drugi internet rad li
Evo sad sam pokusao na moj mobilni i mogu samo da udjem i otvorim listu ali nece da pokrene kanale kaze error . A cim ce vratim na ovaj kucni internet onda nemogu ni to dase logujem na listu moja linija ima otvorenu samo jednu konekciju[DOUBLEPOST=1513605351][/DOUBLEPOST]
Probaj samo restartirat ruter
Vec jesam i ono fabricki reset kad to uradim onda mi na tv otvori listu ali nema konekcije error i kad izadjem iz aplikacije pa kad hocu ponovo da otvorim listu nemogu znaci opet moram fabocki reset roter itako to ali ne pomaze

Последно уредено:
Evo sad sam pokusao na moj mobilni i mogu samo da udjem i otvorim listu ali nece da pokrene kanale kaze error . A cim ce vratim na ovaj kucni internet onda nemogu ni to dase logujem na listu moja linija ima otvorenu samo jednu konekciju[DOUBLEPOST=1513605351][/DOUBLEPOST]
Vec jesam i ono fabricki reset kad to uradim onda mi na tv otvori listu ali nema konekcije error i kad izadjem iz aplikacije pa kad hocu ponovo da otvorim listu nemogu znaci opet moram fabocki reset roter itako to ali ne pomaze
Posalji mi server da vidim o kojoj je rijec pa cu ti dati odgovor

Jesil pokusavo skenirat taj server ?
Ako nisi onda uplatu produzi ili reci tim administratorima da ti vrate lovu , sto mislim da je tesko izvodljivo !

Oce li neko od ovih paparaco da slika ultra hd stream ili neznaju sta slikaju.
4K UHD (2160p, 3840 x 2160 pixlar)
Pozz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom