Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Molim vas, više ne mogu vidjeti kako se raspravljate među sobom,
vi treba da poslati sve svoje najbolje liste mene preko pp i tako već da zaustavite ovо medusobno prepucavanje.

posto me prozivas reci cu ti samo jedno: alkohol je losa stvar ti si ocit primjer
batali brlju dohakace ti
Hahah nas Jedini Dilber vidovit :eek: da nisam kulturan kosto jesam vjeruj da bi puno toga vise napiso a kazes da si stariji pa maaaalo cu uzet i tu respekta ali nemoj bolan se mjesat u tudje stvari ako nemozes pomoc okreni glavu i prodji .... Nadam se da ti je jasno malo vise nego sto je bilo prije nego si se javio ovdje na forum !!![DOUBLEPOST=1509991958][/DOUBLEPOST]
muha mislim da si pogrijesio site, gay dating nije ovdje a pogrijesio si i osobu onaj tvoj glasnogovornik je pogodniji za te stvari.
Vidi Dilbera starog dorata hahahah heeeeeejjjjjj bjezi stari preverznjace,po slikama sa profila covjek ce pomislit da si pedofil ili stvarno jesi, mogo bi ti dobit prijavu za takvo sto ....

Molim stream za Nova tv Hrvatska.Moja zena gleda seriski film 21.15.Blagodaram unapred

Hahah nas Jedini Dilber vidovit :eek: da nisam kulturan kosto jesam vjeruj da bi puno toga vise napiso a kazes da si stariji pa maaaalo cu uzet i tu respekta ali nemoj bolan se mjesat u tudje stvari ako nemozes pomoc okreni glavu i prodji .... Nadam se da ti je jasno malo vise nego sto je bilo prije nego si se javio ovdje na forum !!!
meni je sve jasno jos od momenta kad je tvoj jaran muha postavio sve sinoc niko mi nista nije trebalo da kaze
vama niko ne moze pomoci
ti o meni ne mozes nista napisati sto bi mene uvrijedilo ali da je istinito, lazi idu tebi na cast

meni je sve jasno jos od momenta kad je tvoj jaran muha postavio sve sinoc niko mi nista nije trebalo da kaze
vama niko ne moze pomoci
ti o meni ne mozes nista napisati sto bi mene uvrijedilo ali da je istinito, lazi idu tebi na cast
Pa nemogu to je tvoj pravi karakter kojeg ti imas ;) to mi je jasno ja da me izbacilo negdje ko kera tu se nebi vratio nebi mi se moglo platit .... Ali ovo ti ozbiljno sad govorim do sad sam se zezo !!!
Ti pises nesto objavljujes prezime covjeka na forumu koji ti nista nije uradio o kojoj starosti ti pricas jesil ti zdrav ,bili imo muda to uradit da te sretne .... E moj Dilbere i Bosna se treba sramit sto ima takovog Dibera ko tebe ...

muha mislim da si pogrijesio site, gay dating nije ovdje a pogrijesio si i osobu onaj tvoj glasnogovornik je pogodniji za te stvari.
Jel si svjestan ti sta pises covjece ili su ti isprali mozak, o kakvim gey sajtovima govoris. Eto imas adresu pa dovedi neku rodicu da provjerimo sta sam:)

Pa nemogu to je tvoj pravi karakter kojeg ti imas ;) to mi je jasno ja da me izbacilo negdje ko kera tu se nebi vratio nebi mi se moglo platit .... Ali ovo ti ozbiljno sad govorim do sad sam se zezo !!!
Ti pises nesto objavljujes prezime covjeka na forumu koji ti nista nije uradio o kojoj starosti ti pricas jesil ti zdrav ,bili imo muda to uradit da te sretne .... E moj Dilbere i Bosna se treba sramit sto ima takovog Dibera ko tebe ...
da i ja tebi nesto iskreno kazem ti pojma nemas o tome o cemu pricas a da me tvoj sticenik sretne mislim da mu ne bi bilo do gluposti. Ljudi koji imaju to prezime ima nekoliko hiljada a mogao sam napisati i Muric npr sto nista ne mijenja o vasoj akciji.

Ljudi posli ste pretjeravati daj da se mirno nastavi
ovo nikom od vas nenosi nista dobro samo ismijavanje sa strane

ajde forumaši....stanite malo na loptu,budite konstruktivni....prepucavajte se preko pm-a....

Daj Dilbere ispadni ti gospodin u ovu situaciju,neka objave sta imaju da objave to i tako i tako duze od 24 saata nece trajat.Neka se istresu ovde sta imaju i tacka,mislim oni dvoica su me stvarno iznenadili ,plus sve ove reci i uvrede pa su jos zakacili i druge clanove hmm.Ali kao sto sam rekao Kajgana,mesto gde padaju maske i osobe pokazuju onu svoju negativnu i mracnu stranu.

Daj Dilbere ispadni ti gospodin u ovu situaciju,neka objave sta imaju da objave to i tako i tako duze od 24 saata nece trajat.Neka se istresu ovde sta imaju i tacka,mislim oni dvoica su me stvarno iznenadili ,plus sve ove reci i uvrede pa su jos zakacili i druge clanove hmm.Ali kao sto sam rekao Kajgana,mesto gde padaju maske i osobe pokazuju onu svoju negativnu i mracnu stranu.
Na kraju ipade stvarno tenkre ali jbg nema veze sto si to si ;)

Ma u pravu si 100% ja sam znao u trenutku kad sam komentarisao prvi put da se obracam nekome ko ne zna neke osnovne stvari sto se tice ponasanja. Moja greska, necu vise da spamujem ovaj forum jer nije to zasluzio. Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom