Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Oooo VIP povratnik sta ti ima rec tebe prvog izbacili zbog iznosenja listi hehe,sad se dokazujes da se vidi koliko si pristrasan :) de bolan bolje ti je ostani na Sultanovici i moderiraj ili ti je zao sto se nisu tamo objavile liste ;) nemoj bgt pomislit ce neko kako ti to sve govoris iskreno ,ili smo sad tebe sjebali da nemozes iznosit vise !!! A ako dodjemo tebi da nam ih otvoris hahahah nemoj bgt i nebrini ti za nas mozemo mi sebi kupit koju pozelimo ;)... Dilbere,dilbere zalosno je da kvaris znacenje te rijeci ....
Interesantno da si se ti javio u vezi iznosenja listi :D
Sta vi objavljujete, gdje, koliko i zasto to me se uopste ne tice takodje sto se tice kupovine ne brini za mene u stanju sam si priustiti sta mi je potrebno.
I tebi pozdrav od jedinog pravog Dilbera ;)

Ma apsolutno ne trebas da pitas nista nikoga a sto se tice ko je cuko mene znaju svi na svim forumima i svugdje sam svoj covjek a gdje si ti bio do sad i ciji si cuko bio o tome ne bih to ti znas vrlo dobro..
Svi mi imamo veze sa tvojom "akcijom" ali samo naprijed zemo meni uopste nije bitno sta ti objavljujes a i ovaj tvoj odgovor samo pokazuje koji propuh imas izmedju usiju.
Budi mi pozdravljen
Ako ti nije bitno sta se bunis onda VIP povratnice. Mislis da si mangup ako si moje prezime objavio eto jos jednom ti kazem i adresu cu ti poslati ako treba.

Interesantno da si se ti javio u vezi iznosenja listi :D
Sta vi objavljujete, gdje, koliko i zasto to me se uopste ne tice takodje sto se tice kupovine ne brini za mene u stanju sam si priustiti sta mi je potrebno.
I tebi pozdrav od jedinog pravog Dilbera ;)
Legalno iznosenje i kradja s foruma moj Dilbere su dvije potpuno razlicite stvari ;) a ti to znas jedini pravi Dilbere :)

plakao je da ga vrate na zezanje:) (zezalica) a sad ce tu sve te da dolaze i prave raskol :) samo dolaze sa drugim nikova
Momcino ja tebe nigdje nisam spomenuo cini mi se a da me poznajes znao bi da to sto si napisao je obicna glupost.
I tebi pozdrav, zasluzujete jedni druge
Na svu srecu ovdje ima i mnogo karakternih i odraslih clanova i zato uvjek rado svratim ovdje.

Stvarno nije u redu da ovdje javno objavljujes bilo cije ime.
Jako primitivno ....

exyu tv
5 x playlist
185.59.220.72
Moderator na forumu e sad , treba razmislit svako ko se prijavi na taj forum ko moderira.. Bem te zivote !!![DOUBLEPOST=1509988857][/DOUBLEPOST]
Momcino ja tebe nigdje nisam spomenuo cini mi se a da me poznajes znao bi da to sto si napisao je obicna glupost.
I tebi pozdrav, zasluzujete jedni druge
Na svu srecu ovdje ima i mnogo karakternih i odraslih clanova i zato uvjek rado svratim ovdje.
Ni Elmu kao ni ja tebe halooooo jedini Dibere mjenjaj drogu !!!

ma hajde moralni viteze hehehehe
sta ti znas sta je ko iznio ili nije?
veze ti nemas djecko
Ma djeca uzela laptop i objavila na Facebook hahhhahahahahahahah !!! Jedini Dilbere ne prosipaj se vise imam ja veze siguran budi ;) ali to nije tvoj problem kao ni ja ni Elmu ... Ali vidis zabadas nos gdje mu nije mjesto tebe niko nije spomenuo a javljas se .... Halooo bolan sad me stid kad ti napisa da ste zemljaci ti i Elmu da ikao mogu promjnio bi zemlju zbog tebe ;) Sarkazam :)

Moderator na forumu e sad , treba razmislit svako ko se prijavi na taj forum ko moderira.. Bem te zivote !!![DOUBLEPOST=1509988857][/DOUBLEPOST]
Ni Elmu kao ni ja tebe halooooo jedini Dibere mjenjaj drogu !!!
slusaj mali ja sam malo star za ove gluposti tako da ovo ce biti zadnja poruka od mene o vasem balavom ponasanju.
Uzivajte u "slavi" i budite pozdravljeni from one and only :D

AUUUUUUUUUUUUUU KOLIKO UNISTENIH LISTI BRAVO ZA STRUCNJAKE:bravobe::bravobe::bravobe::pivo2:
Gdje si care tebe smo cekali citav dan da se pojavis i reknes koju pametnu .... Haha nemas pametnija posla ako je neka tvoja privatno reci da je obrisemo !!!![DOUBLEPOST=1509989445][/DOUBLEPOST]
slusaj mali ja sam malo star za ove gluposti tako da ovo ce biti zadnja poruka od mene o vasem balavom ponasanju.
Uzivajte u "slavi" i budite pozdravljeni from one and only :D
Dedo nisi se trebo ni pojavljivat niko te nije zvao, sam se trpas ,lijepu i ugodnu vece ti zelim ... Selam jedini moj Dilbere ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom