Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
[DOUBLEPOST=1509985505][/DOUBLEPOST]

A da udzes sa pravim nikom misu mali jedan, pa onda da nesto komentarises bolesni idiote koji si napravio forum da glumis kralja na njemu prestavljas se kao syops ili kako vec a ustvari si onaj sa grtalicom iz Kanade.
Bas mi te zao,jadan si,svaki nacin komunikacije sa ljudskom bijedom je ispod moga nivoa.

Bas mi te zao,jadan si,svaki nacin komunikacije sa ljudskom bijedom je ispod moga nivoa.
Da cuo sam da si postao duhovni vodza kao neki pop ili hodza sta li vec. Nego nastavi tamo da placas taj forum da bih se mogao da kurcis i prosipas praznu slamu ljudima, mene se okani. I sad obavezno svoje cukice upomoc zovi da te brane jel sam za nista nisi sposoban.

Ma ljudi smirite se ,i ovo ce proc liste ce se objavit i one ce proc ,prestat radit.Ko zna pronasce druge ko nezna opet ce molit za liste i tako to u krug.Iptv se razvio tako da servera ima kao peska na plazi.Samo dobro rece jedan clan ovde "Ne pljuj u bunar od kojek ces kasnije piti"

international hvala za bitku
stvarno si legenda samo to treba ceniti kogod te pznaje treba da zna da ovde bez tebe je sve pusto

Iako sam bio odlucio da uopste ne reagujem jer ova akcija gsn. Muhica je jedna od najglupljih koje sam ikada vidio ipak cu samo da napisem sljedece:
Vi koji mislite da vam pravi nekakvu uslugu varate se ovo je samo jeftin pokusaj osvete jednoj osobi koja znam sigurno crkava od smijeha. Razlog je jako prost, naime sve ovo sto gospodin Muhic objavljuje od sinoc skupa sa svojim glasnogovornikom bude blokirano vrlo brzo jer gazde panela sjede i gledaju sta se radi. Ovo je samo ekstreman primjer nezrelosti i nedostatka karaktera kod ove dvojice. Odrasli ljudi probleme medju sobom rjesavaju na druge nacine, ova dvojica ne samo da su zatvorila jedna vrata za sobom nego sam siguran da im vise niko nece otvoriti nijedna bilo gdje.

Toliko od mene sto se ovoga tice, narode uzivajte u listama tih par sati koliko ce da traju i moje izvinjenje moderatorima zbog potencijalnog spama.

Iako sam bio odlucio da uopste ne reagujem jer ova akcija gsn. Muhica je jedna od najglupljih koje sam ikada vidio ipak cu samo da napisem sljedece:
Vi koji mislite da vam pravi nekakvu uslugu varate se ovo je samo jeftin pokusaj osvete jednoj osobi koja znam sigurno crkava od smijeha. Razlog je jako prost, naime sve ovo sto gospodin Muhic objavljuje od sinoc skupa sa svojim glasnogovornikom bude blokirano vrlo brzo jer gazde panela sjede i gledaju sta se radi. Ovo je samo ekstreman primjer nezrelosti i nedostatka karaktera kod ove dvojice. Odrasli ljudi probleme medju sobom rjesavaju na druge nacine, ova dvojica ne samo da su zatvorila jedna vrata za sobom nego sam siguran da im vise niko nece otvoriti nijedna bilo gdje.

Toliko od mene sto se ovoga tice, narode uzivajte u listama tih par sati koliko ce da traju i moje izvinjenje moderatorima zbog potencijalnog spama.
Evo cukica pocele su da se oglasavaju.
Pasa moj solidni netreba da objavljujes moje prezime javno mogao si pitati dao bih ti ja i adresu i tell sve, sta ja radim i sta objavljujem je moja stvar kakve veze imas ti sa ovom situaciom. Trebam da pitam kralja i tebe gdje cu sta da stavim.

Oooo VIP povratnik sta ti ima rec tebe prvog izbacili zbog iznosenja listi hehe,sad se dokazujes da se vidi koliko si pristrasan :) de bolan bolje ti je ostani na Sultanovici i moderiraj ili ti je zao sto se nisu tamo objavile liste ;) nemoj bgt pomislit ce neko kako ti to sve govoris iskreno ,ili smo sad tebe sjebali da nemozes iznosit vise !!! A ako dodjemo tebi da nam ih otvoris hahahah nemoj bgt i nebrini ti za nas mozemo mi sebi kupit koju pozelimo ;)... Dilbere,dilbere zalosno je da kvaris znacenje te rijeci ....

Evo cukica pocele su da se oglasavaju.
Pasa moj solidni netreba da objavljujes moje prezime javno mogao si pitati dao bih ti ja i adresu i tell sve, sta ja radim i sta objavljujem je moja stvar kakve veze imas ti sa ovom situaciom. Trebam da pitam kralja i tebe gdje cu sta da stavim.
Ma apsolutno ne trebas da pitas nista nikoga a sto se tice ko je cuko mene znaju svi na svim forumima i svugdje sam svoj covjek a gdje si ti bio do sad i ciji si cuko bio o tome ne bih to ti znas vrlo dobro..
Svi mi imamo veze sa tvojom "akcijom" ali samo naprijed zemo meni uopste nije bitno sta ti objavljujes a i ovaj tvoj odgovor samo pokazuje koji propuh imas izmedju usiju.
Budi mi pozdravljen

Ma ljudi smirite se ,i ovo ce proc liste ce se objavit i one ce proc ,prestat radit.Ko zna pronasce druge ko nezna opet ce molit za liste i tako to u krug.Iptv se razvio tako da servera ima kao peska na plazi.Samo dobro rece jedan clan ovde "Ne pljuj u bunar od kojek ces kasnije piti"
S vecinom se slazem ali ima nekad ne samo da bi pljuno u bunar nego da izvines i ..... se , jer sta ti vrijedi bunar ako ima prljavstine u njemu !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom